Sylvester Stallone a împlinit 75 de ani. Portretul cu întreaga sa familie: soția și cele trei fiice. Cum arată împreună

Sylvester Stallone, unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume, a împlinit 75 de ani. Cum arată împreună cu întreaga sa familie: soția și cele trei fiice.

Sylvester Stallone a împlinit 75 de ani pe 6 iulie 2021

Colaj foto. Sylvester Stallone a împlinit 75 de ani pe 6 iulie 2021

Ziua de naștere a marelui actor Sylvester Stallone a fost pe 6 iulie 2021, iar acesta a împlinit 75 de ani. E cunoscut faptul că se mândrește ori de câte ori are ocazia cu cele mai importante persoane din viața lui și, ca să marcheze totodată vârsta pe care tocmai a împlinit-o, s-a fotografiat cu întreaga lui familie: soția și cele trei fiice.

La descrierea fotografiei postate pe Instagram, Stallone a scris că are tot ceea ce își dorește: "Familia mea minunată este cel mai frumos cadou pe care l-aș putea primi vreodată!".

Actorul apare în mijlocul fotografiei, în stânga lui sunt două dintre fiice, iar în dreapta, soția și cealaltă fiică.

Fanii și apropiații i-au lăsat numeroase comentarii: "O familie frumoasă. Un om frumos. Ești special. Cel mai bun dintre cei mai buni. La mulți ani, prietene", a scris cineva, iar altcineva a menționat: "La mulți ani, Sly. În ciuda vârstei înaintate, arăți uimitor, nu renunți niciodată la ce trebuie să faci în viață, la lucrurile pe care le iubești... Ești un om extraordinar, sunt mândru să te urmez ca model".

Într-o altă fotografie, tot așa, apar toți cinci împreună. Poza a fost publicată de Stallone când fiica cea mică a lui, Scarlet, a absolvit liceul, moment în care a și felicitat-o.

Scarlet Stallone, fiica cea mică a lui Sylvester Stallone, a împlinit curând 19 ani

Scarlet Stallone, fiica cea mică a lui Sylvester Stallone, a împlinit pe 25 mai 2021 frumoasa vârstă de 19 ani. Deși în mod normal își ține viața personală departe de atenția publică, actorul nu ezită să împărtășească cu prietenii din mediul online măcar cele mai importante evenimente din viața lui, cum a fost și aniversarea lui Scarlet.

Citește și: Sylvester Stallone e mai în formă ca oricând. Cum se antrenează actorul

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole

Sylvester Stallone a publicat atunci, pe contul lui oficial de Instagram, o serie de imagini cu Scarlet Stallone, din diferite perioade ale vieții ei, având vârste diferite.

Sylvester Stallone i-a transmis fetei lui și un mesaj încărcat cu iubire. "La mulți ani fiicei noastre uimitoare, Scarlet! Ești talentată, modestă și generoasă cu toată lumea. Te iubim dincolo de cuvinte", a scris actorul la descrierea seriei de fotografii. Postarea a strâns sute de mii de aprecieri și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali. Fanii lui Sylvester Stallone au ținut neapărat să îi transmită și ei lui Scarlet cele mai frumoase cuvinte, urări și laude.

Sylvester Stallone se mândrește, de asemenea, cu soția lui

Sylvester Stallone este căsătorit cu Jennifer Flavin, în vârstă de 52 de ani acum, fost model, antreprenor și femeie de afaceri, care deține o companie care vinde produse dermato-cosmetice. Aceasta și-a pierdut tatăl când avea 11 ani, iar mama a fost nevoită să o crească singură pe ea și pe ceilalți șase frați ai ei.

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin trăiesc una dintre cele mai frumoase poveste de dragoste de la Hollywood, iar pe 17 mai 2021 au împlinit 24 ani de căsnicie. Cei doi au decis să spună "Da" în fața ofițerului stării civile la hotelul Dorchester, din Londra, pe 17 mai 1997.

Pentru că nu publică des imagini cu cea care îi este alături de foarte mulți ani, Sylvester Stallone și-a surprins plăcut fanii cu această postare. "Timpul trece repede, dar mă simt binecuvântat datorită soției și familiei mele".

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri