Sylvester Stallone și soția lui s-au mutat într-o nouă casă. Cum arată conacul de 35,4 milioane de dolari

Actorul de succes Sylvester Stallone și soția lui, antreprenorul și fostul model Jennifer Flavin, au decis să plătească suma de 35,4 milioane de dolari pe o nouă casă în Palm Beach, statul Florida, SUA.

Sylvester Stallone și soția lui au plătit suma de 35,4 milioane de dolari pe o nouă casă în Palm Beach

Deși este o situație dificilă, iar pandemia a afectat din punct de vedere financiar mai multe celebrități, se pare că Sylvester Stallone (74 de ani) nu se numără printre acestea. Starul de peste ocean nu a ținut cont de bani și și-a achiziționat una dintre cele mai spectaculoase case din lume, chiar în plină epidemie de Coronavirus.

Ronald şi Cindy McMackin, cei care dețin Pan-Pacific Mechanical, i-au vândut conacul impesionant actorului. Aceștia au achiziționat proprietatea în 2018 pentru 26,65 de milioane de dolari, conform Libertatea. Cei doi au negociat cu Sylvester Stallone, iar de la 37,85 de milioane de dolari, "Rambo" a reușit să o achiziționeze cu 35,4 milioane de dolari.

Cum arata noul conac al lui Sylvester Stallone

Proprietatea se află într-o zonă de top a Statelor Unite ale Americii. Lucrările pentru casă au fost finalizate în 2014 și are 13.241 de metri pătrați de spațiu locuibil.

Citește și: Puțini știu cum arată soția lui Sylvester Stallone. Cine e Jennifer Flavin

Conacul beneficiază de 7 dormitoare și 12 băi, însă asta nu este tot. Actorul se poate bucura și de o sală de sport, două case pentru oaspeți, o cabană deschisă, o piscină senzațională și un spa semicircular, semn că Sylvester Stallone are acces la tot confortul. De asemenea, toată proprietatea se întinde pe 1,5 acri, aproximativ 6.000 de metri pătrați, relatează sursa citată.

Pe lângă toate aceste avantaje, noua casă a actorului are deschidere la o plajă privată, de care se pot bucura în orice moment al anului.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Rambo are reşedinţa principală în Beverly Park (California), însă a mai deținut o proprietate în Florida până în 1999, când a decis să o scoată la vânzare pentru 16,2 milioane de dolari.

Sylvester Stallone și soția lui, antreprenorul și fostul model Jennifer Flavin, au avut o proprietate La Quinta (California), pe care au reușit să o vândă cu 3,15 milioane de dolari.

Se pare că cei doi sunt foarte încântați de noua achiziție, care le oferă tot confortul din lume și le pune la dispoziție o mulțime de activități.

Cum arată soția lui Sylvester Stallone

Sylvester Stallone este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori de la Hollywood, însă foarte puțini știu cum arată soția lui, Jennifer Flavin. Acesta este un familist convins, iar viața privată o ține departe de lumina reflectoarelor și de ochii curioșilor.

Jennifer Flavin a fost un model foarte apreciat, iar la vârsta de 19 ani câștiga circa 5.000 de dolari pe zi, însă a renunțat la aceasta meserie pentru actorie. Aceasta a apărut în mai multe producții, documentare sau reality show-uri, precum "Rocky V", "Bar Girls", ”Hollywood Women”, ”American Gladiator”, ”Good Day Live”.

Citește și: Cum ii sperie Sylvester Stallone pe iubiții fiicelor lui. Actorul a recunoscut tot​

În prezent, soția lui Sylvester Stallone este un antreprenor de succes și o femeie foarte puternică, deține compania Serious Skin Care.

Jennifer și Sylvester Stallone s-au cunoscut în 1988, când ea avea 19 ani, iar el 42 de ani, însă a fost dragoste la prima vedere.

Veneam și vedeam un film, găteam cina, ne plimbam cu câinele sau mergeam pe plajă”, a povestit Flavin despre povestea lor de iubire.

Ultimele știri