Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Tana Mongeau, lipsită de inhibiții la plajă. Cum a apărut tânăra milionară în public

Tana Mongeau a apărut la plajă, lipsită de inhibiții în fața publicului, după mai multe apariții care au uimit fanii.

Cum a apărut Tana Mongeau la plajă

Getty Images

Tana Mongeau (Tana Marie Mongeau) și-a câștigat primii fani prin intermediul canalului ei de YouTube, ce a strâns deja 5.49 de milioane de abonați, și a continuat să rămână în atenția publicului prin numeroasele sale relații, printre care se numără și căsătoria cu Jake Paul, un alt YouTuber, și relația cu artista Bella Thorne.

În vârstă de 22 de ani, Mongeau a strâns deja o avere impresionantă de pe urma canalului său de YouTube și numeroaselor parteneriate pe care le-a avut de-a lungul anilor.

Cum a apărut Tana Mongeau la plajă într-un bikini minuscul

Tana Mongeau și-a obișnuit deja fanii cu aparițiile și relațiile ei scandaloase. Tânăra a fost implicată în numeroase momente tensionate, de la proasta organizare a unui eveniment ce a pus în pericol sănătatea fanilor săi, mulți dintre ei minori, la căsătoria cu vedeta Jake Paul, pe care mulți au considerat-o falsă și realizată doar de dragul publicității, plus relația cu artista Bella Thorne.

Vezi cum arată Tana Mongeau la plajă, îmbrăcată într-un bikini minuscul, în GALERIA FOTO

Recent, Mongeau a apărut la plajă într-un costum de baie minuscul, ce i-a pus în evidență formele, însă a pus-o și într-o situație precară, când topul bikini-ului a fost cât pe ce să se ridice de pe bustul ei.

Citește și: Kim Kardashian, cu lenjeria intimă udă. Cum a avut curajul să se afișeze în public și unde a fost surprinsă | Foto

Mongeau a fost surprinsă la plajă de paparazzi în timp ce făcea baie în ocean și alerga pe nisip, însă toată atenția a fost captată de bikini-ul ei minuscul.

Recent, ea a fost implicată într-o nouă controversă, atunci când a fost acuzată de fanii de pe Instagram, unde are 5.7 milioane de urmăritori, că ar fi folosit Photoshop pentru una dintre imaginile sale, în care apare îmbrăcată doar în lenjerie intimă neagră și o geacă pufoasă galbenă, scrie Seventeen.

”Fată, în ultima poză se vede Photoshop-ul prost,” a comentat unul dintre fani, urmat de un alt comentariu: ”Tana, te iubesc, dar lipsesc bucăți mari din coapsele tale!”

Citește și: Kylie Jenner și Kourtney Kardashian, ultima modă la costume de baie. Cum arată bikini-ul care lasă jumătate de bust la vedere

”Tana, te iubesc. Nu trebuie să folosești Photoshop pe coapsele tale,” a scris un alt fan sub seria de imagini publicată de Tana Mongeau pe Instagram.

Recomandari