Tatăl lui Beyonce a confirmat pe Twitter venirea pe lume a nepoţilor! Mesajul seniorului i-a emoționat pe fani: "La mulţi ani, gemenilor! Cu dragoste, bunicul!"

 

Mathew Knowles, tatăl vedetei pop Beyonce, a confirmat duminică, pe Twitter, venirea pe lume a gemenilor şi le-a urat bebeluşilor bun venit pe lume, scrie Reuters.

CITEȘTE ȘI:  Beyonce a născut! Vedeta și-a adus pe lume gemenii, pe care îi aștepta cu multe emoții. Anunțul sarcinii, în februarie, a strâns peste 8 milioane de aprecieri, în doar 24 de ore

Cea mai urmărită naştere a anului, gemenii pop starului Neyonce, a fost confirmată duminică de tatăl Mathew Knowles. 

Într-un mesaj pe Twitter, publicat duminică, Mathew Knowles a spus: "La mulţi ani, gemenilor! Cu dragoste, bunicul!". 

Nici Beyonce, nici soţul ei, starul rap şi managerul Jay Z, nu au confirmat naşterea, care ar fi avut loc luni. Nu se cunoaşte nici sexul gemenilor.  Beyonce şi-a anunţat sarcina pe Instagram, în februarie. Anunţul a primit 8 milioane de "like-uri" în primele 24 de ore, devenind cel mai apreciat moment de pe reţea.

Blu Ivy a așteptat cu nerăbdare venirea pe lume a gemenilor

Beyoncé şi Jay Z s-au căsătorit pe 4 aprilie 2008. Fiica lor, Blue Ivy, s-a născut pe 7 ianuarie 2012.

Beyoncé Knowles, născută pe 4 septembrie 1981, este cântăreaţă pop şi R&B, devenită celebră în calitate de solistă principală a grupului feminin Destiny's Child, ale cărui discuri s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. După destrămarea acestui grup, ea a ales cariera solo, pe parcursul căreia a lansat cinci albume de studio, care s-au vândut în peste 100 de milioane de copii. Artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv 22 de premii Grammy.

Shawn Corey Carter, născut pe 4 decembrie 1969, cunoscut sub numele de scenă Jay Z, este rapper, producător şi antreprenor american. Discurile artistului american, care a câştigat 21 de premii Grammy, s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe