Tavi Clonda, dezvăluiri pentru „Vara cu 100 de prieteni”! Ce face vedeta în această vară, înainte de noul sezon „Te cunosc de undeva”

După vacanța forțată impusă de autorități în contextul epidemiei de coronavirus din România, iată că a venit și momentul ca românii să se bucure de vacanță, în adevăratul sens al cuvântului!

Antena 1 este „Mereu cu tine”, așa că vedetele postului au decis să îți aducă „Vara cu 100 de prieteni”, o super campanie pe care nu ai voie s-o ratezi!

Printre ei este și concurentul emisiunii "Te cunosc de undeva!", celebrul Tavi Clonda, care s-a filmat în superba lui grădină.

Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri pentru „Vara cu 100 de prieteni”! Juratul emisiunii "Chefi la Cuțite" se ocupă de cea mai mare pasiune a sa! | Video

Tavi Clonda, dezvăluiri pentru „Vara cu 100 de prieteni”! Ce face vedeta în această vară, înainte de noul sezon „Te cunosc de undeva”

Tavi Clonda

Tavi Clonda ia parte la campania „Vara cu 100 de prieteni”, la Antena 1.

"Din cauza pandemiei, planurile noastre sunt date peste cap. Nu mai putem să ne facem planuri, pentru că așteptăm filmările. Am filmat deja două Gale", a spus Tavi Clonda.

Hâtz cu vară! Hâtz cu mare! Dorian Popa, imagini de senzație! Artistul ne spune ce i-a adus această vară | VIDEO

Cum se distrează Tavi Clonda și ce mesaj a transmis pentru telespectatorii Antena 1? Află totul urmărind clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de prieteni”!

Ultimele știri