Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri pentru „Vara cu 100 de prieteni”! Juratul emisiunii "Chefi la Cuțite" se ocupă de cea mai mare pasiune a sa! | Video

Antena 1 este „Mereu cu tine”, așa că vedetele postului au decis să îți aducă „Vara cu 100 de prieteni”, o super campanie pe care nu ai voie s-o ratezi!

După vacanța forțată impusă de autorități în contextul epidemiei de coronavirus din România, iată că a venit și momentul ca românii să se bucure de vacanță, în adevăratul sens al cuvântului!

Printre ei este și juratul emisiunii "Chefi la Cuțite", celebrul Cătălin Scărlătescu, care s-a filmat în faimoasa bucătărie, unde se confruntă cei mai buni bucătari.

Hâtz cu vară! Hâtz cu mare! Dorian Popa, imagini de senzație! Artistul ne spune ce i-a adus această vară | VIDEO

Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri pentru „Vara cu 100 de prieteni”! Juratul emisiunii "Chefi la Cuțite" se ocupă de cea mai mare pasiune a sa! | Video

Cătălin Scărlătescu ia parte la campania „Vara cu 100 de prieteni”, la Antena 1.

"Vara aceasta o să mi-o petrec în frumoasa mea bucătărie. O să muncesc, o să gătesc, o să livrez mâncare, o să fac mâncare!", a spus Cătălin.

Ana-Maria Gudu, dezvăluiri pentru „Vara cu 100 de prieteni”! Distracția și voia bună își găsesc locul în familie

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați chefi din România, iar în prezent este membru în juriul „Chefi la cuțite”, show-ul culinar de la Antena1, alături de chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu.

Recomandari