Tavi Clonda, gest impresionant pentru fetițele sale. Ce și-a tatuat pe gât și cum au reacționat prietenii virtuali

Tavi Clonda își iubește extrem de mult fetițele, iar gestul său impresionant a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Tavi Clonda își iubește extrem de mult fetițele, iar gestul său impresionant a lăsat pe toată lumea cu gura căscată

Instagram

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 6 ani, iar din rodul iubirii lor s-au născut două fetițe minunate, care le bucură sufletul de fiecare dată. Deși există o diferență mare de vârstă între frumoasa prezentatoare TV și soțul său, acest lucru nu a contat foarte mult în relația lor și au reușit să își construiască o căsnicie superbă.

Artistul este un tătic fericit și împlinit, drept dovadă stau imaginile sale din mediul online cu micuțele sale, Bella Margot Victoria Clonda și Thea Iris Selena Clonda. Acesta se mândrește de câte ori are ocazia cu fiicele sale pe rețelele sociale, locul în care este foarte activ și își ține prietenii virtuali la curent cu cele mai importante evenimente din viața sa.

Citește și: Tavi Clonda are un tatuaj ascuns, pe care doar Gabriela Cristea îl vede! Cum arată

Soțul Gabrielei Cristea publică des imagini cu cele mai importante persoane din viața sa, însă de data aceasta a impresionat cu un gest emoționant, pe care l-a făcut în semn de iubire pentru micuțele sale.

Ce și-a tatuat Tavi Clonda pe gât

Tavi Clonda și-a surprins cei 286 mii de urmăritori de pe contul de Instagram cu o fotografie spectaculoasă. La prima vedere a părut că artistul și-a făcut un tatuaj, însă nimeni nu se aștepta să își scrie pe gât numele fetițelor sale.

Un lucru este evident, relația cu fiicele sale este una specială și frumoasă, drept dovadă stă gestul impresionant pe care l-a făcut.

"De mult îmi doream să mă tatuez cu numele fetițelor mele, iar azi am reușit să-mi îndeplinesc visul", a fost descrierea pe care a folosit-o cântărețul. Imaginea a strâns rapid 1.000 de aprecieri și o mulțime de comentarii, semn că foarte multe persoane au rămas surprinde de noile sale tatuaje.

Reacțiile fanilor săi nu au încetat să apară. Aceștia au ținut să evidențieze faptul că îi apreciază gestul și că tatuajele sunt foarte frumoase.

Citește și: Eveniment important în familia Gabrielei Cristea. Prezentatoarea i-a „rupt turta” mezinei sale. Ce a ales de pe „tava destinului”

"Frumos!! Și eu îmi doresc un tatuaj cu numele copiilor mei! 👍☺️" sau "Fain tatuajul!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită laude pentru gestul său.

Ce spune soacra Gabrielei Cristea despre relația pe care o are prezentatoarea TV cu Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți de mai bine de 5 ani, iar relația lor este una bazată pe iubire și încredere. În cadrul emisiunii "Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea", de la Antena Stars, mama artistului a dezvăluit cele mai picante informații despre căsnicia cuplului.

"Cred că se merită unul pe altul. Sunt potriviți, sunt suflete pereche. Tavi este un băiat sufeltist, cred că se vede, lumea știe deja nu trebuie să o spun eu că nu prea-i place să-l laud, dar am pe cine lăuda pentru că este un soț, un tată, un fiu așa de nădejde și implicat maxim în problemele familiei. Și ea este o fată bună, o fată de nota zece, e gospodină bună, arată bine. Se potrivesc. A fost primită cu bucurie și soțul meu s-a bucurat foarte mult", a spus mama lui Tavi Clonda.

Ultimele știri