Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Tavi Clonda, poza lângă brad alături de mama sa. Puțini știau cât e de frumoasă

Tavi Clonda, fostul concurent al emisiunii Te cunosc de undeva!, se pregătește de sărbătorile de iarnă alături de familie.

Tavi Clonda, poza lângă brad alături de mama sa. Puțini știau cât e de frumoasă

antena 1

Cântărețul a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie alături de cei dragi, în preajma Crăciunului, iar lângă el se află chiar mama lui. Tavi a spus în descrierea fotografiei că abia așteaptă să se strângă toți membrii familiei pentru a petrece Crăciunul așa cum se cuvine.

Tavi Clonda, moment excepțional în finala Te cunosc de undeva! alături de soția sa, Gabriela Cristea

Tavi Clonda a luat scena cu asalt, cu energie și o atitudine surprinzătoare de fiecare dată, însă nu a fost suficient să intre în marea finală a show-ului "Te cunosc de undeva!". Deși nu a trecut în etapa finală, Tavi Clonda a venit pe scenă cu unul dintre cele mai frumoase colinde de Crăciun, iar momentul a fost și mai special, deoarece a cântat alături de frumoasa lui soție, Gabriela Cristea.

Cei doi au pășit pe scenă cu emoții, dar nu le-a pus în dificultate prestația, care a fost una senzațională.

Îmbrăcată într-o rochie albastră din paiete, care îi scoate în evidență atuurile fizice și trăsăturile frumoase ale feței, Gabriela Cristea a făcut spectacol alături de soțul ei.

Tavi Clonda, un tată extraordinar și un soț iubitor

Tavia Clonda și Gabriela Cristea au o căsnicie fericită de mai bine de cinci ani, doi copii împreună și sunt cei mai fericiți părinți. Ei s-au cunoscut pe platourile de filmare, unde a fost dragoste la prima vedere. Cei doi au una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbizz-ul românesc.

Nu le-a stat nimic în cale, nici măcar vârsta. Diferența de vârsta dintre Gabriela (46) și Tavi (41) este de cinci ani, însă acest lucru nu a fost un impediment în relația lor. Cei doi se mândresc cu două fete superbe, Victoria și Iris.

Tavi se mândrește cu o soție superbă

Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, unde împarte cu admiratorii frânturi din viața ei. Recent s-a fotografiat la primele ore ale dimineții, făra pic de machiaj, însă urmăritorii ei nu au fost foarte indulgenți.

Gabriela Cristea arată fantastic după ce a slăbit enorm și are o siluetă de invidiat. De atunci, vedeta pozează frecvent în ținute sexy si chiar în costum de baie, spre încântarea admiratorilor.

Deși e mama a doua fetițe, Gabriela are o siluetă de invidiat, fiind oricum înzestrată cu o frumusețe nativă. Vedeta își dorește sa revină în televiziune și se declara pregatita pentru asta, de aceea încearca să tină cât mai des legătura cu fanii ei și susține ca s-a este o persoană care s-a reinventat de mai multe ori si care este de părere ca trebuie să te reinventezi de fiecare dată poentru a ține pasul.

"Eu m-am rebranduit de vreo 4-5 ori pâna acum si am reușit, și acum sunt într-un nou proces de rebranduire. M-am adaptat și m-am aliniat trendului, sunt extrem de activă pe social media, pentru ca daca nu faci toate lucrurile astea, râmâi în urmă", spunea Gabriela Cristea.

Recomandari