Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Tavy Puștiu și-a prevestit moartea, pe Facebook! Mesajul înfiorător transmis de manelist înainte de accident

Tavy Puștiu, un celebru cântăreț de manele, a murit după ce mașina în care se afla și făcea un LIVE a fost spulberată de tren, în zona Obor din Ploiești. Se pare că bărbatul și-ar fi prevestit moartea, pe Facebook.

Tavy Puștiu și-a prevestit moartea, pe Facebook

Manelistul Tavy Puștiu în vârstă de 29 de ani se afla pe scaunul din dreapta al mașinii conduse de soția lui atunci când a dat muzica tare și a decis să facă un Live pe Facebook.

Tavy Puștiu și-a prevestit moartea pe Facebook

Din cauza zgomotului din jur, șoferița a vrut să treacă dincolo de calea ferată, dar nu s-a asigurat eficient și astfel s-a produs tragedia. Trenul i-a spulberat pe Strada Gârlei din Ploiești, în zona Obor.

citește și: Tavy Puștiu, cântărețul care și-a transmis moartea pe Facebook, era în pragul divorțului. Rudele au rupt tăcerea: ”Se certau rău din cauza banilor!”

În înregistrare se poate vedea faptul că Tavy Puștiu observă trenul îndreptându-se spre ei, dar totul a fost prea târziu și impactul nu a mai putut fi evitat. Se aud la final doar țipetele bărbatului îngrozit.

Înfiorător este faptul că pe data de zece iulie, cântărețul de manele Tavy Puștiu a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care acesta parcă și-a prevestit moartea: „Într-o zi, trenul greșit te va duce la destinația corectă”, a scris acesta.

citește și: Ultimele clipe din viața cânătărețului mort în accident au fost înspăimântătoare. Ce a spus Tavy când a văzut trenul că se apropie

Cuvintele sale i-au uluit pe cei apropiați și mulți consideră că nu a fost totul doar o simplă coincidență.

Tavy Puștiu avea 29 de ani și era un cunoscut artist de muzică de petrecere în Ploiești. Soția sa, de doar 24 de ani, a supraviețuit accidentului feroviar și va fi cercetată pentru ucidere din culpă.

În 2018, manelistul Tavy Puștiu făcea senzație cu o piesă dedicată soției sale, pe care mulți au considerat-o o adevărată scrisoare de dragoste către aceasta:

„Dansează nevastă așa cum știi tu,

Arată-ți valoarea dar și talentul,

Joacă boirește, joacă doamna mea,

Așa cum o face că ești zâna mea,

Hai nevasta mea, haide nevaste mea,

Acum se cântă melodia ta,

Că ne știe toată lumea toată, toată da,

Și că trăim bine de atâția ani,

Și că trăim bine de atâția ani”

Versurile vorbesc despre cât de specială este partenera lui de viață. Ulterior, cei doi au început să se certe tot mai tare. În ultima vreme, Tavy Puști și soția se certau și femeia ar fi amenințat că divorțează.

Recomandari