Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Timpul a stat în loc pentru ea! Cum arată o vedetă din Baywatch după ce a apelat la operații estetice

Au trecut 24 de ani de când Donna D'Errico primea un rol în serialul Baywath, însă timpul pare să fi stat în loc pentru ea, întrucât se mândrește cu un trup perfect, pe care l-a sculptat nu doar în sala de sport, ci și cu ajutorul esteticienilor. 

Timpul a stat în loc pentru ea! Cum arată o vedetă din Baywatch după ce a apelat la operații estetice

Hepta.ro

Donna D'Errico, fost iepuraș Playboy, are acum 52 de ani și se poate lăuda cu un fizic de invidiat, totul grație operațiilor estetice.

A fost o zeiță a frumuseții, acum este de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate actrița Yasmine Bleeth, din serialul Baywatch!

Donna D'Errico are 52 de ani, însă felul în care arată ar face invidioasă orice tânără de 20 de ani. Ba mai mult, aceasta nu ratează nicio ocazie pentru a-și etala trupul, motiv pentru care pe rețele sociale pozează în ipostaze intime, ce-i lasă la vedere formele apetisante.

Nu, nu există alta mai sexy decât ea. Pamela Anderson, irezistibilă și la 52 de ani. Cum arată actrița în costum de baie

Donna a fost "Playmate-ul" lunii septembrie în 1995, iar apariția din Playboy a ajutat-o să fie cunoscută. La un singur an distanță a primit rolul din Baywatch, acolo unde s-a luptat cu <apa învolburată> pentru a salva vieți. Au fost în total 52 de episoade în care Donna a apărut, potrivit HotNews.ro.

A fost căsătorită timp de 11 ani cu rockerul Nikki Sixx (are împreună cu acesta o fată de 19 ani), de care a divorțat în 2007. Are și un al doilea copil, un băiat - Rhyan, acesta fiind adoptat.

Recomandari