Toată lumea îl știe pe Edward Sanda, iubitul Cleopatrei Stratan, dar puțin știu cum arată mama acestuia, Olimpia Sanda

La doar 22 de ani, Edward Sanda este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România, care are o relație cu admirabila Cleopatra Stratan. Cântărețul este destul de discret când vine vorba de familia sa și sunt rare ocaziile când acesta o afișează. De curând, artistul a postat o fotografie cu mama lui, care a atras atenția a mii de oameni

Toată lumea îl știe pe Edward Sanda, iubitul Cleopatrei Stratan. Dar puțin știu cum arată mama acestuia, Olimpia Sanda

Instagram/Edward Sanda

Olimpia Sanda a fost alături de Edward în orice moment, mai ales atunci când și-a unit destinul cu frumoasa Cleopatra Stratan.

Nu doar tatăl Cleopatrei se bucură pentru logodna celor doi. Mama lui Edward Sanda pare foarte încântată de viitoarea sa noră: ”Orice mamă de baiat și-ar dori o fata cum e Cleopatra. Este o fată cu un suflet senin și frumos”, a declarat ea.

Iată cum arată viitoarea soacră a Cleopatrei Stratan

Deși Cleopatra și Edward Sanda au declarat în nenumărate rânduri că sunt mai fericiți ca niciodată și că relația lor este un solidă, mulți au crezut că este vorba doar despre o dragoste dintre doi tineri la început de relație, dar iată dovada că au vorbit serios și că nu se joacă cu iubirea.

Chiar dacă cei doi sunt tineri, la început de viață și de carieră, atât artista cât și Edward Sanda sunt siguri pe ceea ce simt.

Povestea de iubire dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda are rădăcini adânci, de vreme ce ei se cunosc de mulți ani și sunt prieteni buni încă de dinainte să fie împreună.

Citește și: S-a logodit la numai 18 ani, iar părinții au fost de față. Ce spune Pavel Stratan despre relația fiicei sale

Cei doi s-au cunoscut la Caracal, în urmă cu șase ani, când Edward a cântat în deschiderea concertului Cleopatrei. În 2018, patru ani mai târziu, frumoasa Cleo și Edward s-au reîntâlnit la studio întâmplător, când ea înregistra o nouă piesă, “Te las cu inima”.

Edward Sanda a cerut-o pe Cleopatra în căsătorie, de ziua ei

În ziua în care Cleopatra Stratan a împlinit vârsta de 18 ani, iubitul ei i-a oferit cel mai frumos cadou: un frumos inel de logodnă.

Citește și: Ce a răspuns Cleopatra Stratan când a fost întrebată dacă o lasă tatal ei să se mărite

Abia devenită majoră, fiica lui Pavel Stratan a fost pusă în fața celei mai importante decizii din viața ei, însă nu a stat prea mult pe gânduri. Vedeta a spus în gura mare ''Da!'', în prezența tuturor invitaților de la petrecere.

Pavel Stratan nu a spus concret la momentul respectiv dacă este sau nu de acord cu logodna, dar a ținut să menționeze că are mare încredere în fiica sa și în educația pe care i-a dat-o.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri