Căutare Live

Tom Holland, protagonist în Spider-Man, la bustul gol, încordat și cu părul ciufulit. Fotografia care a produs entuziasm în online

Tom Holland a fost fotografiat în sala de sport, iar fizicul lui a produs entuziasm în mediul online. Cum arată „Omul Păianjen” la bustul gol și cu părul răvășit, transpirat, a fost exact pe placul fanelor, în special.

Tom Holland, protagonistul „Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă / Spider-Man: No Way Home”

Profimedia

O fotografie cu Tom Holland, protagonist în Spider-Man - No Way Home, abia lansat, face furori în mediul online.

Cum s-a lăsat fotografiat Tom Holland, actorul din Spider-Man, în sala de sport: la bustul gol, încordat și cu părul ciufulit

Protagonistul din Spider-Man - No Way Home a arătat recent că nu degeaba a depus efort ca să merite rolul Omului Păianjen. Tom Holland s-a lăsat fotografiat într-o sală sport alături de amicul lui, Oliver Trevena.

Citește și: Zendaya și Tom Holland, actorii din "Spider-Man", surprinși într-un sărut pătimaș. În trecut, ei susțineau că sunt "doar prieteni"

Holland, în vârstă de 25 de ani, are un corp bine lucrat, așa că are de ce să își expună cu mândrie în fotografii pieptul, abdomenul, bicepșii și tricepșii, așa cum a făcut de această dată. Cu părul răvășit, transpirat, la bustul gol și o privire pătrunzătoare, imaginea actorului a fost exact ce trebuie pentru fani în acea zi. În special pentru fane. Poza a fost publicată pe contul de Instagram al lui Oliver Trevena, cu tag spre actor.

Persoanele de sex opus au fost cuprinse de euforie și au lăsat comentarii în care au admirat ce au văzut. „Oh, Holland este atât de delicios, nu pot să fac față” sau „Mulțumesc pentru noul meu wallpaper”. Din păcate pentru ele, inima actorului aparține deja cuiva.

Tom Holland are peste 59.3 milioane de fani pe Instagram. Nu obișnuiește să publice fotografii cu el de la antrenamentele sport în social media, cu atât mai puțin la bustul gol, așa că fanii sunt obișnuiți mai degrabă cu o imagine a lui destul de „cuminte”.

Deși au stat „ascunși” o perioadă, el și Zendaya au oficial o relație, conform presei de peste hotare. Frumoasa actriță a împlinit tot 25 de ani în septembrie 2021. Iubitul ei a marcat evenimentul atunci pe Instagram cu o fotografie și o urare.

Filmul „Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă” / Spider-Man - No Way Home a rămas pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

„Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă” este regizat de Jon Watts și a rămas în fruntea box office-ului românesc de weekend. Al treilea lungmetraj din serie cu Tom Holland în rol principal a generat, în al cincilea weekend de la premieră, 683.403 de lei, adunând în total în România 11.371.468 de lei, potrivit cifrelor publicate de Cinemagia, a relatat News.ro.

În acest nou film, Spider-Man se întâlneşte cu personajele negative din francizele anterioare: Doctor Octopus, jucat de Alfred Molina, de Electro (Jamie Foxx) şi de Green Goblin (Willem Dafoe).

Cine e și cum arată sora lui Connect-R. Artistul se mândrește cu sora lui, Ana Maria... Anunțul făcut de 3 Sud Est. Se întâmplă la 25 de ani de la formarea trupei...
Parteneri
Băuturi care te ajută să scapi de grăsimea abdominală. Sunt perfecte pentru orice vârstă
Catine.ro
Ultimele știri
x