Live acumSerial: Alegerea
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Toni Grecu, prima reacție după ce s-a spus că este în stare gravă la spital. Cum se simte, de fapt

Toni Grecu a reacționat imediat după ce s-a spus că este internat în stare gravă la terapie intensivă. Ce spune despre starea lui?

Toni Grecu a reacționat imediat după ce s-a spus că este internat în stare gravă la terapie intensivă

Hepta

Toni Grecu, unul dintre cei trei fondatori ai grupului "Divertis", a fost infectat cu noul coronavirus recent, iar de atunci au apărut mai multe zvonuri cu privire la starea lui de sănătate, despre care se spunea că nu este una tocmai bună.

În ceea ce privește ultimele speculații din presă, Toni Grecu a decis să iasă în față și să lămurească toate aspectele cu privire la modul în care se simte.

Cum se simte Toni Grecu, de fapt

Toni Grecu a ținut neapărat să lămurească toată situația și a vorbit în exclusivitate pentru Paginademedia.ro despre starea sa de sănătate. Aceasta a mărturisit faptul că nu a fost și nici nu este internat la ATI, deși au apărut foarte multe zvonuri despre acest lucru. Singurul lucru adevărat este faptul că este internat la Spitalul "Matei Balș" de 5 zile.

Citește și: Am copilărit cu Toni, fără ca el să ştie. Acum, Serviciul Român de Comedie ne face zilele mai happy!

Nu am fost și nici nu sunt la ATI. S-a declanșat o avalanșă fără motiv, dintr-o exagerare. Telefoane, îngrijorări, panică", a mărturisit Toni Grecu, conform sursei citate.

Fondatorul grupului "Divertis" a mai menționat faptul că a fost contactat doar de o singură publicație, care nu a exagerat în ceea ce privește modul în care se simte. Acesta a mai mărturisit și că nu a contactat o formă ușoară a virusului, dar și că își ia tratamentul, iar gustul și mirosul au început să îi revină.

"Nu e o forma ușoară, cert, dar nici ca în știrea inițială. Nu am fost și nici nu sunt la ATI. Iau tratamentul specific la salon. Personalul este impecabil. Mi-au revenit gustul și mirosul, nu am dureri musculare sau de cap, dar obosesc foarte repede. E pneumonie", a mai adăugat el.

Toate aceste zvonuri despre stare sa de sănătate l-au deranajat pe umorist și a vrut să facă lumină în ceea ce privește situația lui.

Nu pot face eu acum deontologie. Nu am gândul la asta. Dar pot spune că s-a declanșat o avalanșă fără motiv, dintr-o exagerare. Telefoane, îngrijorări, panică. Doctorii au fost asaltați de telefoane de peste tot, fără să înteleagă de ce...”, a mai spus Toni Grecu pentru Paginademedia.ro.

Cine este Toni Grecu

Toni s-a născut pe data de 10 decembrie 1959 (61 de ani), la Iași și este unul dintre cei trei fondatori ai grupului umoristic "Divertis". Acesta a absolvit Colegiul „Costache Negruzzi” din Iași și a urmat studiile Facultății de Electronică și Telecomunicații din Iași, unde a reușit să îi întâlnească pe Doru Antonesi și Florin-Viorel Constantin și formând trupa umoristică "Divertis".

Citește și: Loredana Chivu, găsită inconștientă de medici. Cu ce probleme de sănătate se confruntă fosta asistentă TV și care este starea ei

În 1990 au cunoscut un succes imens, când și-au făcut debutul pe micile ecrane. În 1995, a prezentat Festivalul „Cerbul de Aur”, iar alături de Adrian Onciu a scris scenariul comediei „S-a furat mireasa”. În 2008, Toni Grecu a ales să părăsească grupul, pentru a se întoarce în 2009.

Recomandari