Topul celor mai frumoase chipuri ale anului 2020. Ele sunt femeile care au impresionat cu frumusețea lor

Platforma de divertisment TC Candler face în fiecare an o selecție a celor mai frumoase fete din lume. În 2020, alte fețe noi și-au făcut loc pe listă.

Top 10 cele mai frumoase chipuri ale anului 2020

Instagram

Frumusețea acestor tinere i-a cucerit pe cei care se ocupă de evaluarea anuală. Se pare că ele au fost cele care au îndeplinit standardele pentru a primi titulatura de cele mai frumoase chipuri ale anului 2020.

Care sunt cele mai frumoase femei ale anului 2020, după evaluarea celor de la TC Candler

Aceste femei care au ajuns în atenția publicului larg cochetează cu moda sau actoria. Cele mai multe dintre ele se află la început de drum și li se prevede o carieră internațională de succes.

Yael Shelbia

Yael Shelbia este oficial cea mai frumoasă femeie a anului 2020, conform timesofisrael.com. Modelul din Israel a detronat-o pe Thylane Blondeau, care a câștigat concursul de frumusețe organizat de TC Candler în 2019.

Citește și: Cine și cât de frumoasă este Bianca Tirsin, reprezentanta României la Miss Universe 2020

Meika Woollard

Deși are doar 16 ani, Meika Woollard a semnat deja cu o agenție super cunoscută de modele, IMG Models.

Emilie Nereng

Emilie Marie Nereng, în vârstă de 25 de ani, este o bloggeriță din Norvegia, pasionată de gătit și nutriție. Ea impresionează cu părul său blond și ochii albaștri.

Thylane Blondeau

Thylane Blondeau este un model care provine din Franța. Ea și-a început cariera de la o vârstă foarte fragedă, iar în 2007 a fost intitulată ''Cea mai frumoasă fată din lume'', conform dailymail.

Halima Aden

Halima Aden este un model american cu origini somaleze. Ea a devenit un fenomen la nivel internațional, fiind prima femeie care a purtat hijab în concursul Miss Minnesota din Statele Unite ale Americii, unde a atins performanța de a ajunge până în semifinală, după cum informează forbes.com. De atunci, se bucură de o carieră de succes în lumea modei.

Josie Lane

Josie Lane este deja un model internațional, deși are doar 19 ani. Profilul său de Instagram este plin de fotografii în care își pune în valoare calitățile de model profesionist.

Ivana Alawi

Ivana Alawi, în vârstă de 24 de ani, este o actriță din Filipine și o figură foarte cunoscută pe Youtube.

Naomi Scott

Naomi Scott, în vârstă de 27 de ani, este o actriță și model de origine britanică. Ea a apărut în filmul Aladdin lansat în 2019, unde a intrat în pielea prințesei Jasmine.

Ella Balinska

Ella Balinska, în vârstă de 24 de ani, este o actriță de origine britanică, cunoscută mai ales pentru rolul său din cel de-al treilea film Charlie's Angels, unde a interpretat-o pe Jane Kano.

Banita Sandhu

Banita Sandhu, în vârstă de 23 de ani, este actriță și model. Actrița de origine indiană și-a făcut debutul în industria filmului în 2018, când a apărut în producția October.

Ultimele știri