Cum arăta modelul Chloe Khan înainte să se lase pe mâna medicilor esteticieni. Transformarea e incredibilă

Modelul Chloe Khan este dovada vie că prea multe operații estetice schimbă în mod radical înfățișarea unei persoane. Fanilor nu le-a venit să creadă când a văzut cum arăta înaite să se lase pe mâna medicilor esteticieni. Transformarea prin care a trecut este uimitoare.

Cum arăta modelul Chloe Khan înainte să se lase pe mâna medicilor esteticieni

profimediaimages.ro

Chloe Khan impresionează cu trupul său tunat, însă modelul nu a arătat întotdeauna așa.

Înainte să apeleze la opreațiile estetice, vedeta avea un aspect total diferit.

Cum arăta Chloe Khan înainte să se lase pe mâna medicilor esteticieni

Chloe Khan a devenit cunsocută odată cu apariția sa în cadrul consursului de talente X Factor Marea Britanie, în 2010. La acea vreme, tânăra de origine britanică era extrem de slabă și lipsită de forme. Totuși, stilul său excentric a uimit pe toată lumea. Concurenta a ieșit în evidență datorită ținutelor extravagante și a genelor false extrem de lungi.

Anii au trecut și pentru că bruneta nu era mulțumită de înfățișarea sa, a decis să își facă o serie de retușuri. Starleta a vorbit cât se poate de deschis despre numeroasele proceduri de chirurgie plastică la care a apelat. Printre acestea se numără implanutile mamare și rinoplastia. Însă Chloe nu și-a făcut mici schimbări, ci și-a propus să se transforme într-o bombă veritabilă.

Chloe Khan nu s-a ascuns niciodată și a spus lumii întregi despre operațiile ei, atât în cadrul aparițiilor televizate, cât și în presa din țara sa natală.

La un moment dat a povestit despre consecințele unei rinoplastii eșuate care a avut loc în Ucraina. Intervenția în zona nasului a lăsat-o atunci incapabilă să respire. Ea a spus: ''Practic am găsit un chirurg pe Instagram, ia rezultatele sale păreau minunate, ireale, așa că am ajuns să merg în Ucraina și să fac operația acolo. Îi voi dezvălui identitatea în curând'', a declarat Chloe, conform express.co.uk.

Modelul a intervenit și asupra posteriorului. Focoasa brunetă a vrut o îmbunătățire drastică, așa că și-a propus să obțină un posterios ca al femeilor din Brazilia. Rezultatul a fost unul pe măsură.

Citește și: Yanet Garcia este acum cea mai sexy prezentatoare meteo din Mexic, însă nu a arătat tot timpul așa. Transformarea e incredibilă

Într-o postare pe Instagram, celebritatea i-a mulțumit chirurgului și a răspuns la întrebările fanilor despre procedură. Cineva a spus:''Talia mea este atât de mică, că n-am idee unde ar scoate grăsimea și ar pune-o pe pradă”. Chloe i-a răspuns: Și eu mă gândeam la asta, dar a luat-o de pretutindeni, inclusiv de pe coapse, vârful brațelor, spate, chiar și de pe genunchi''.

Foarte puține zone ale corpului au rămas așa cum i le-a dat mama natură, dar Chloe Khan are de gând să schimbe acest amănunt cât de curând. Diva sexy ia în calcul și o intervenție în zona vaginului, cunoscută sub numele de labiaplastie, operație care elimină excesul de piele de la nivelul labiilor.

Ultimele știri