Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Puțini știu că are o soție atât de frumoasă. Cătălin Moroșanu, poză de peste 3000 de like-uri cu Georgiana

Cătălin Moroşanu este recunoscut pentru duritatea de care dă dovadă în ring, atunci când are lupte de K1, însă a reuşit, de-a lungul timpul, să se facă din ce în ce mai plăcut.

Cătălin Moroșanu

Instagram / Cătălin Moroșanu

Chiar dacă el este cunoscut de o ţară întreagă, Georgiana Moroşanu nu apare des în public, dar fotografiile în care cei doi sunt împreună au ajuns de multe ori la presă.

Celebrul luptător, în vârstă de 36 de ani, şi-a surprins însă fanii încă o dată, postând pe reţelele de socializare un mesaj foarte emoţionant pentru Georgiana, femeia care îi este alături de 18 ani.

Andreea Bălan, mesaj plin de recunoștință pentru mama ei: "Tot ce contează pentru ea este fericirea noastră!" | Foto

"Familia e totul!", a scris Moroșanu pe pagina sa de Instagram.

Familia e totul!

A post shared by Cătălin Moroșanu (@catalin_morosanu_official) on

Fanii au înroșit imediat butonul de like și cu greu s-au oprit din a-i adresa cele mai frumoase cuvinte.

"Familia ❤️iti da totul si nu te abandonează niciodată 👏👏👏👏❤️", "Boss de boss,duci Moldova la mare cinste cu mândrie, RESPECT CĂTĂLIN, multă sănătate la toată familia ta 😊😉", "Sunteti cei mai minunati", "Dumnezeu sa va dea tot binele din lume", "Foarte frumoasa doamna!!😘😍", "Superbi 👏👍", "Sunteti super frumosi!!! ❤️❤️", 'Să fiți fericiți împreună !❤️❤️❤️", sunt doar câteva dintre reacțiile celor care îl apreciază pe Cătălin în mediul online.

Ce mare s-a făcut fiica Oanei Roman. Cum arată acum Isabela și cu cine seamănă | Foto

Deşi au avut multe greutăţi materiale, relaţia dintre ei a rezistat, iar Cătălin s-a declarat norocos că a întâlnit-o pe Georgiana, căreia îi datorează multe

Recomandari