Antena Căutare

Tudor Chirilă, fotografiat alături de un actor celebru de la Hollywood. În ce film pot fi văzuți: „Un munte de energie”

Tudor Chirilă și-a surprins prietenii din mediul online după ce s-a lăsat fotografiat alături de un actor celebru de la Hollywood, dar și de regizorul Martin Campbell. Solistul trupei Vama Veche poate să fie văzut într-un nou film anul acesta. Iată ce a postat pe Internet.

Colaj cu Tudor Chirilă în două ipostaze diferite Galerie
Tudor Chirilă și-a surprins prietenii din mediul online după ce s-a lăsat fotografiat alături de un actor celebru de la Hollywood, dar și de regizorul Martin Campbell | Getty

Tudor Chirilă se mândrește cu o carieră de succes în industria filmului, dar și în televiziune. Printre producțiile în care a apărut actorul se numără „Milionari de weekend”, „Komissar Rex”, „Nordrand”, „The Enemy Within” și „Legături bolnăvicioase”.

Deși nu a mai apărut pe micile ecranelor ale telespectatorilor de o perioadă de timp, Tudor Chirilă a fost implicat în alte proiecte impresionante. Acesta și-a anunțat prietenii virtuali că a jucat într-un nou film, regizat de Martin Campbell, alături de un celebru actor de la Hollywood.

Tudor Chirilă, imagine neașteptată alături de Liam Neeson și regizorul Martin Campbell

Solistul trupei Vama Veche și-a uimit fanii de pe Facebook cu o veste neașteptată. Tudor Chirilă a ținut să le spună că a jucat în filmul Memory alături de cunoscutul actor de la Hollywood, Liam Neeson. Producția a fost lansată pe data de 29 aprilie 2022 în Statele Unite ale Americii.

Vedeta a publicat o imagine de la filmări în care apare alături de cei doi. De altfel, acesta a adăugat și o descriere postării prin care își declară entuziasmul.

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Tudor Chirilă. Iulia Măzgan este o prezență discretă și rar apare la evenimente

„Fie doar pentru poza asta și tot a meritat ziua de filmare de la Memory. Aici cu Liam Neeson și incredibilul regizor Martin Campbell, un munte de energie. Am deschis filmul și am murit repede, dar trec o scenă bună la reel:)”, a mărturisit el, vizibil mândru.

Din mesajul lui Tudor Chirilă se poate interpreta faptul că a obținut un rol secundar în filmul Memory. De asemenea, acesta îl descrie pe regizorul Martin Campbell ca fiind o persoană plină de energie pozitivă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imagine publicată de Tudor Chirilă a strâns mai bine de 29 mii de like-uri, dar și o mulțime de reacții neașteptate din partea fanilor. De asemenea, au fost persoane care au văzut deja filmul în care apare actorul.

„A fost o surpriza așa faină să te văd în film! Aseară ne-am uitat la Memory! Felicitări și la cât mai multe apariții!!! Acum 2 săptămâni te-am văzut și în „Visul American” la Cluj!”, „Wow! Felicitări și data viitoare să mori mai greu sau deloc”, „Toate ca toate, dar lui Liam Neeson i-a spus cineva ce noroc a avut să joace într-un film cu tine? Felicitări, Tudor! Pentru astfel de momente viața merită trăită clipă de clipă.” sau „Liam Neeson e preferatul meu! Te invidiez pentru întâlnirea cu el!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente sau cuvinte de laudă.

Memory este un thriller de acțiune american din 2022

Memory, filmul în care joacă Tudor Chirilă alături de Liam Neeson, este un thriller de actiune american din 2022. Producția este regizată de Martin Campbell, după un scenariu de Dario Scardapane.

Citește și: Ce mai face Tudor Chirilă și cum se comportă în rolul de tată

De asemenea, povestea filmului se bazează pe romanul De Zaak Alzheimer de Jef Geeraerts și este un remake al adaptării anterioare a romanului. Lansarea producției a fost pe data de 29 aprilie 2022 în Statele Unite ale Americii.

Cine este presupusul iubit al Lidiei Buble. Bărbatul are aproximativ 60 de ani și este un afacerist discret... Ce femei îl plictisesc pe Cătălin Botezatu și cum e el în relații. "Mă îndrăgosesc, pun pasiune, mă despart, o iau ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x