Tyga, fotografiat în compania lui Camaryn Swanson. Cum arată noua cucerire a fostului iubit al lui Kylie Jenner

Tyga, fostul iubit al lui Kylie Jenner, pare să aibă o nouă iubită. După ce a publicat mai multe imagini cu Camaryn Swanson, artistul a fost fotografiat de paparazzi când petreceau o seară în oraș.

Tyga, fostul iubit al lui Kylie Jenner, are o nouă iubită: Camaryn Swanson

Profimediaimages.ro

Camaryn, care are 22 de ani, este influencer, designer și este co-proprietarul unei afaceri fondate împreună cu sora sa. Tyga și frumoasa blodnină au fost văzuți pentru prima dată împreună în timpul unei excursii la Disney World, în februarie 2021.

Încă de la început, cei doi nu au ezitat să se afișeze împreună. La vremea respectivă, tânăra urca în mediul online o fotografie în care apărea ținându-și de mână noul iubit. La scurt timp, cuplul s-a pozat în avionul privat și a urcat capturile pe rețelele de socializare.

Citește și: Kylie Jenner se numără printre vedetele cu cele mai sexy imagini în bikini. Cine se află pe primul loc

Cum au fost fotografiați Tyga și Camaryn Swanson

Tyga și noua sa iubită, Camaryn Swanson, au fost fotografiați de paparazzi în timp ce ieșeau din restaurantul unde au luat cina.

Bărbatul, îmbrăcat intr-o pereche de pantaloni negri, tricou gri și jachetă de piele, i-a deschis galant ușa mașinii de lux. Blondina a părut încântată de gestul partenerului său, care o sorbea din priviri.

Citește și: Săptămâna fierbinte pe Instagram. Care sunt cele mai hot poze publicate de vedete

La rândul ei, Camaryn a ales o ținută care i-a evidențiat formele voluptoase. Tânăra a îmbrăcat o pereche de pantaloni negri, cu imprimeu floral, și un top scurt, care i-a lăsat la vedere umerii și abdomenul lucrat la sală.

Pe mână a purtat o geantă albă, de brand și n-a părut deloc deranjată de blițurile fotografilor.

De ce s-au despărțit Tyga și Kylie Jenner

Tyga și Kylie Jenner au împreună o fiică și s-au iubit vreme de mai mulți ani. S-au cunoscut în 2011, dar abia în 2014 au apărut primele zvonuri despre legătura lor amoroasă.

”Când ești într-o relație publică de genul acesta, este greu pentru ceilalți să te vadă diferit. Mi-a umbrit multe talente și multe lucruri pentru care am muncit din greu.”, spunea Tyga după despărțirea de Kylie.

Citește și: Kylie Jenner pune pe jar imaginația fanilor în cea mai mulată salopetă. Cum s-a fotografiat modelul

Cei doi s-au despărțit de mai multe ori în ultimii ani. În mai 2016, ei spuneau că ruptura a fost de comun acord: ”Când ceva este atât de deteriorat sau ceva nu este corect, nu îl poți remedia într-o clipă. Singurul lucru care o poate face este timpul”.

Cu toate acestea, au decis să-și mai dea o șansă. Au rămas împreună până în 2018, când separarea a fost definitivă.

Ultimele știri