Antena Căutare

Ultima apariție a Zinei Dumitrescu la TV! Ce spunea celebra creatoare de modă: ”Nu regret nimic din ce am făcut!”

Celebra creatoare de modă Zina Dumitrescu s-a stins din viață în azil, acolo unde și-a petrecut ultimii ani. În urmă cu câteva săptămâni, însă, ea a acordat un interviu, în care a spus că nu regretă nimic din ceea ce a făcut. 

Celebra creatoare de modă Zina Dumitrescu s-a stins din viață în azil, acolo unde și-a petrecut ultimii ani. În urmă cu câteva săptămâni, însă, ea a acordat un interviu, în care a spus că nu regretă nimic din ceea ce a făcut.

În urmă cu câteva săptămâni, după ce în presă au apărut informații că Mama Zina, așa cum era cunoscută, nu se simte bine, aceasta a acordat un interviu la Antena Stars, unde a mărturisit că nu regretă nimic și ar lua aceleași decizii, dacă ar putea să dea timpul înapoi.

“Cred că aş face tot ce am făcut, pentru că nu regret nimic din ce am făcut. Nimic! Să faceţi ceea ce simţiţi şi să fiţi foarte naturali. Dacă vrei, poţi. Însă nu orice, ci lucruri normale. Şi să ţii cont să nu îi jigneşti pe cei din jur”, a mărturisit creatoarea de modă.

Cine a fost Zina Dumitrescu

Zina Dumitrescu (născută Zenobia Bogoș, n. 16 iunie 1936, Ismail, Regatul Românieia fost o creatoare de modă din România, numită de manechinele și colegii din show-biz „mama modei din România”.

Zina Dumitrescu s-a născut în 1936 în Republica Moldova. După război familia s-a mutat la Pitești. Aici Zina a terminat liceul economic, apoi a intrat la Facultatea de Drept a Universității din București. Încă din primul an de facultate a început să lucreze ca manechin. La 30 de ani, a devenit directorul executiv al Casei de Modă Venus.

A lansat mai multe manechine care au devenit celebre: Eugenia Ștefan (Janine), Romanița Iovan, Bianca Brad, Dana Săvuică, Melek Amet. Tot Zina Dumitrescu i-a lansat pe Cătălin Botezatu și Liviu Ionescu A creat zeci de colecții de modă, participând la festivaluri de modă din țară și din străinătate.

A fost căsătorită de trei ori, prima oară s-a căsătorit cu regizorul Marin Negreanu, tatăl fiului ei, Cătălin, apoi au urmat mariaje cu Nicolae Rădulescu Botică, secretarul Sectorului 1, și conferențiarul Costin Dumitrescu, decedat în 2009.

Creatoarea de modă Zina Dumitrescu a murit: ”Zicea că e totul ok, dar știam că nu-i așa”... Cătălin Botezatu, dărâmat de durere după moartea Zinei Dumitrescu: ”Nu cred așa ceva! Este o veste tristă!”...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x