Ultima declarație de dragoste a Marcelei Fota către soțul ei: „Aveam impresia că ochii lui sunt la mine”

Celebra cântăreață Marcela Fota trece printr-o dramă greu de imaginat, după ce și-a pierdut soțul. Bărbatul a murit în urma unui infarct, la vârsat de 47 de ani.

Marcela Fota a povestit în detaliu cum s-a întâmplat tragicul eveniment. 

Instagram /captură foto Acces DIrect

În mod surprinzător, Marcela Fota a acceptat invitația de-a apărea în emisiunea „Acces direct” de la Antena 1, moderată de Mirela Vaida. Aceasta a fost prima apariție a cântăreței de muzică populară după ce soțul său Minel, de doar 47 de ani, s-a stins din viață.

Artista a povestit cum, în dimineața zilei de 28 decembrie 2020, bărbatul s-a trezit devreme, pornit fiind să rezolve la Direcția de Taxe și impozite din Craiova o problemă pe care cuplul o amânase de mult timp. Acesta a plecat înainte, iar artista l-a urmat ulterior.

Marcela Fota a făcut dezvăluiri dureroase după moartea soțului său

După ce și-a parcat mașina și a ajuns la respectiva instituție, Marcela Fota și-a sunat partenerul de viață în timp ce urca la etaj. La apel au răspuns angajații unui centru de fotocopiere a actelor, de la parter, care i-au dezvăluit unde este bărbatul și faptul că acestuia i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ.

Soarta a făcut ca, fix atunci, un cadru medical să fie în zonă și să îi aplice imediat manevre de resuscitare. Eforturile au fost însă în zadar și soțul artistei Marcela Fota a murit.

citește și: Cum și-a anunțat Marcela Fota copilul despre moartea soțului său! Artista, îngenunchiată de durere: „Am vrut să-și vadă tatăl”

Răpusă de durere, aceasta a fost apoi nevoită să dea vestea fiului său, David, în vârstă de doar 11 ani. Din spusele vedetei, la emisiunea „Acces Direct”, băiatul nu a dorit să participe la înmormântare.

„Cred că în sufletul lui a fost puțin speriat să-l vadă și am decis să nu-l forțez. Dacă vreodată va întreba eu am filmări și poze. Dar i-am dat dreptul să aleagă”, a mai adăugat cântăreața.

citește și: Marcela Fota, semn prevestitor înainte de moartea soțului! Ce i s-a întâmplat: „A fost o dimineață ca niciodată”

În plus, îndrăgita artistă a dezvăluit faptul că soțul său a suferit un infarct chiar în timp ce stătea în picioare, la centrul de fotocopiere a documentelor. Chiar dacă un cadru medical a intervenit imediat, bărbatul nu a putut să fie salvat. Marcela Fota a povestit în detaliu cum s-a întâmplat tragicul eveniment.

„În momentul în care căzuse nu mai erau șanse, însă noi ne legam de orice. Când i se dădeau acele doze de adrenalină și i se mișca abdomenul noi ne legam de fiecare semn, ziceam că e un semn vital. Inclusiv de faptul că aveam impresia că ochii lui sunt la mine, că mă privește și că aude”, a fost dezvăluirea cutremurătoare făcută de Marcela Fota, în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

citește și: Marcela Fota, lacrimi și dezvăluiri dureroase după moartea soțului! „Am plecat împreună și m-am întors singură”

„Nu pot să-mi imaginez cum e să-ți vezi soțul, tatăl copiilor tăi, stingându-se chiar sub ochii tăi”, a mărturisit Mirela Vaida, extrem de emoționată.

„Fiind totul atât de subit a fost o trăire pe care nu am crezut că o pot depăși”, a mărturisit Marcela Fota, cu lacrimi în ochi și voce tremurândă.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Acces Direct” ca să afli ce declarație de dragoste i-a făcut Marcela Fota soțului său.

Ultimele știri