Căutare Live

Ultima imagine cu Leo Iorga, pe patul de spital, a fost făcută în urmă cu trei zile. Soția artistului: "Îmi doream doar să mai cânte puțin"

Leo Iorga a murit după o luptă grea cu cancerul. Artistul s-a stins pe un pat de spital din Capitală, acolo de unde soția sa a oferit un interviu în urmă cu doar câteva zile. Își dorea să-l mai audă cântând măcar o dată. Tot atunci, Paula Iorga a oferit publicului o ultimă imagine cu artistul în viață. 

Ultima imagine cu Leo Iorga în viață

ciao.ro

“Iau calmante și spun rugăciuni”, spunea soția lui Leo Iorga în urmă cu câteva zile, într-un interviu acordat Ciao.

Jurnaliștii publicației citate au găsit-o pe Paula Iorga în curtea unui spital din Capitală, acolo unde soțul ei, îndrăgitul artist Leo Iorga, se află internat de mai bine de o săptămână. Îmbrăcată într-un halat alb, cu o masca pe față, femeia avea lacrimi în ochi și citea dintr-o carte de rugăciuni. A mărturisit că se roagă la Dumnezeu să-i dea sănătate și putere soțului ei, Leo Iorga, internat în spital din cauza că i-a revenit o pneumonie.

"A revenit o pneumonie care credeam că s-a stins, în august o făcuse, când s-a operat la picior. De atunci el n-a mai putut să meargă. Am început voiajul prin spitale, să spunem, la Urgențe, la Marius Nasta, Sf. Luca. Din 12 august am umblat numai prin spitale. Că să se recupereze a făcut și o radioterapie pentru că boală asta a ajuns la nivelul părții osoase, la picior. De asta s-a și operat la picior că să poată să meargă, i-a montat o tijă. A avut ghinionul de a face pneumonie. De atunci nu a mai mers, din acest motiv a apărut și la spectacol, pe scenă, în cărucior, la Arenele Române. A fost un spectacol foarte mare și a mers și el pe scenă la ultima piesă pe care au cântat-o împreună. A cântat cum a putut că are oxigenarea slăbuță, având o boală a respirației", povestea soția lui Leo Iorga.

Își dorea și se ruga la Dumnezeu să-l mai țină în viață, să-l mai audă cântând ea, dar și sutele de mii de fani pe care i-a bucurat cu vocea sa inegalabilă. Leo Iorga a încântat cu melodii celebre în formula Compact, formulă de aur, așa cum regretatul Florian Pittiș o numea.

Ultima imagine cu Leo Iorga, pe patul de spital, a fost făcută în urmă cu trei zile. Soția artistului: "Îmi doream doar să mai cânte puțin"

Leo Iorga și soția

Întrebată cum se simte și ce așteptări are, Paula Iorga își pusese speranța doar în Dumnezeu în legătură cu șansele de salvare ale lui Leo Iorga.

"Eu? Cum să mă simt? Eu… iau niște calmante și spun rugăciuni. Așa rezist. Se spune că la Domnul totul este posibil și mă rog pentru sănătatea lui, pentru putere. Puterea lui este și puterea mea, a noastră. Mă rog pentru puterea și sănătatea personalului medical. Mă rog că Leo să poată să mai trăiască și să mai cânte… un pic. Asta este ceea ce iubea cel mai mult să facă", povestea Paula Iorga.

Leo Iorga a murit pe 2 noiembrie 2019, la 54 de ani

Leo Iorga a murit la 54 de ani. Solistul trupei Compact suferea de mai mulți ani de cancer și fusese operat în repetate rânduri. Leo Iorga a primit vestea că are cancer pulmonar în 2011 și de atunci s-a luptat fără oprire pentru viața sa.

Anunțul morții solistului a fost făcut de compozitorul și colegul de trupă, Adrian Ordean, pe internet.

"Acum 5 minute, colegul meu de trupa LEO IORGA a plecat spre o lume mai buna...DUMNEZEU SA-L IERTE. Va ramane in inimile noastre pentru totdeauna", a scris Adrian Ordean pe Facebook.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri