Live acumObservator 16
Prime Time 20:30iUmor

Ultimul șef al Cristinei Ţopescu, detalii uimitoare despre regretata jurnalistă: "Era dezamăgită"

Angajatorul Cristinei Ţopescu, dezvăluiri, în exclusivitate, despre regretata jurnalistă! Invitat în platoul emisiunii "Agenţia Vip", de la Antena Stars, Alexandru Răducanu, cel care i-a fost şef Cristinei Ţopescu în ultima perioadă din viaţă, a răspuns întrebării care a măcinat întreaga ţară, de când s-a aflat de moartea jurnalistei: "De ce nimeni nu a căutat-o pe Cristina timp de trei săptămâni?"

Cristina Țopescu a murit

Cristina Ţopescu a fost sunată de colegi pe 7 ianuarie, atunci când trebuia să comunice detaliile legate de următoarea emisiune pe care avea s-o modereze. Alexandru Răducanu a fost informat de o parte a angajaţilor că jurnalista nu răspunde, dar nimeni nu s-a alarmat, dat fiind faptul că mulţi încă erau în vacanţă.

Citește și:

Adevăratul motiv pentru care Cristina Țopescu va fi incinerată, dezvăluit de apropiați ai familiei! „Va avea un altar”

"Mi-au spus colegii că nu răspunde Cristina, pe 7 ianuarie, dar nu ne-am alarmat pentru că mai mulţi colegi erau în vacanţă. Am zis că o fi încă în vacanţă şi s-a întâmplat de 2-3 ori când nu era prea în formă, dar erau rare episoadele și se mai întâmplă", a spus Alexandru Răducanu la Antena Stars.

Alexandru Răducanu văzusem mereu tristețe în ochii Cristinei Țopescu, mai ales de când murise tatăl ei și părea tot mai dezamăgită de oamenii din jurul său.

"Am văzut-o afectată de plecarea domnului Ţopescu. Era genul de persoană perfecţionistă, de foarte bună calitate, care îsi respecta foarte mult cuvântul şi care avea onoare. Era dezamăgită de foarte mulţi oameni", a mai spus Alexandru Răducanu la Antena Stars.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro