Un model în vârstă de 19 ani a fost declarat ”cea mai frumoasă femeie din lume”. Cum arată Yael Shelbia | GALERIE FOTO

Yael Shelbia, o tânără israeliancă, s-a clasat pe primul loc al listei ”Cele mai frumoase fețe ale anului”, realizată în fiecare an de TC Candler. Astfel, adolescenta primește eticheta de ”Cea mai frumoasă femeie din lume”.

Yael Shelbia este ”Cea mai frumoasă femeie din lume”, conform TC Candler

Instagram

Yael Shelbia are 19 ani, este model și actriță, iar în prezent își efectuează stagiul militar obligatoriu în forțele aeriene israeliene.

”Nu am obținut niciodată primul loc la ceva... este foarte frumos”, a declarat ea pentru publicația Times.

Cine este iubitul lui Yael Shelbia

Este un nume cunoscut în domeniul modei, însă o mare parte din notorietate și-a câștigat-o în urma relației cu un controversat miliardar, mai mare cu 16 ani decât ea, al cărui nume este Brandon Korff.

Citește și: Elena Ionescu, apariție provocatoare la Revelionul Starurilor 2021.Cum arată din față rochia îndrăzneț de scurtă a vedetei

Conform New York Post, cei doi au fost implicați într-un scandal după ce bărbatul a încălcat carantina pentru a-și vedea iubita mai tânără.

Subiectul a umplut paginile publicațiilor de scandal, iar familia acestuia l-a criticat aspru.

Click pe GALERIA FOTO pentru a vedea mai multe imagini cu Yael Shelbia și partenerul său.

Yael Shelbia este cunoscută în mediul online

Bruneta cu ochii albaștri a participat la mai multe campanii de publicitate pentru branduri cunoscute, precum Renuar, KM, KKW Beauty by Kim Kardashian. De asemenea, este foarte populară în mediul online, acolo unde selfie-urile ei sunt așteptate de 1 milion de utilizatori.

Citește și: De ce nu doarme Regina Elisabeta a Angliei în același dormitor cu soțul ei. Motivul e cel puțin bizar

„Mulțumesc @tccandler și tuturor votanților. Apreciez din toată inima!!”, a scris Shelbia după ce a aflat minunata veste.

Ce spune fondatorul TC Candler despre ”Cele mai frumoase fețe ale anului”

Spre deosebire de majoritatea celorlalte ”clasamente de frumusețe” anuale, fondatorul TC Candler susține că lista realizată de colaboratorii lui ”nu este un concurs de popularitate. Nu este vorba despre cel mai sexy corp sau despre cea mai faimoasă celebritate. Mai degrabp, clasamentul încearcă să informeze și să lărgească opinia publică în loc să o reflecte.”

Ultimele știri