De ce nu doarme Regina Elisabeta a Angliei în același dormitor cu soțul ei. Motivul e cel puțin bizar

Regina Angliei se numără printre cele mai cunoscute figuri internaționale. Oameni din întreaga lume vor să afle vești din partea uneia dintre cele mai puternice femei. Căsnicia acesteia nu face excepție. Un detaliu bizar a venit din partea Familiei Regale Britanice. Regina Angliei și Prințul Philip nu doarm în același pat.

De ce nu doarme Regina Angliei în același dormitor cu soțul ei

profimediaimages.ro

Regina Angliei și soțul ei, Prințul Philip s-au căsătorit în 1947. Cei doi se bucură de o căsnicie care durează de mai bine de 70 de ani. Însă liderii Familiei Regale Britanice dorm în paturi separate. Motivul este cel puțin bizar și a uimit pe toată lumea.

Motivul bizar pentru care Regina Angliei nu doarme cu soțul ei

Viața la Palatul Buckingham nu este tocmai perfectă așa cum o vede toată lumea. Membrii Familiei Regale sunt nevoiți să respecte regulile de protocol ale Casei Regale Britanice. Iar acestea nu sunt puține la număr.

Citește și: Ce a pus Regina Angliei în bradul de Crăciun în loc de globuri. Doar ea ar fi putut face această alegere

Obiceiurile pe care ei le-au adoptat toată viața pot părea banale și ciudate în ochii oamenilor simpli. Și aparițiile publice trec la un alt nivel în sânul Familiei Regale Britanice, iar nici căsătoriile nu sunt o excepție de la regulă.

Potrivit Reuters, Regina Angliei și Prințul Philip au sărbătorit cea de-a 73-a aniversare a nunții în luna noiembrie. Unul dintre amănuntele care diferențiază căsătoria regală de căsătoriile oamenilor care nu sunt de viță nobilă este faptul că de multe ori cei doi soți duc vieți separate.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Majestatea Sa și Ducele de Edinburgh petrec adesea timp departe unul de celălalt. Iar atunci când sunt împreună, nu se bucură deloc de intimitate. Cuplul regal doarme separat fără să aibă probleme în căsnicie. Cuplurile din afara Casei Regale ar dormi separat pentru că s-au certat, însă altul este motivul pentru care Regina Elisabeta și Prințul Philip nu împart același pat.

''În Anglia, clasa superioară a avut întotdeauna dormitoare separate. Nu vrei să fii deranjat de sforăit sau să simți că cineva te lovește în somn. Atunci când te simți confortabil, îți împarți camera uneori. Este minunat să ai puterea de a alege", a declarat Lady Pamela Mountbatten pentru Vanity Fair.

Unii ar susține în continuare că este o căsătorie rece sau lipsită de iubire, dar aceste reguli se pare că funcționează pentru cuplul regal.

Citește și: Imaginea cu Prințesa Charlotte care i-a făcut pe toți să spună că e copia fidelă a străbunicii sale! Cât seamănă cu Regina Angliei

Ce a spus Regina Elisabeta despre soțul ei la nunta de aur

De-a lungul anilor care au trecut peste ei, nimic nu a reușit să îi despartă. ''El a fost, pur și simplu, forța mea și a rămas în toți acești ani, iar eu și întreaga sa familie, și aceasta și multe alte țări, îi datorăm mai mult decât ar pretinde vreodată, sau vom ști vreodată", a spus Regina Angliei în timpul discursului ei de la nunta de aur în 1997. Cuvintele Reginei dovedesc dragostea și respectul pe care i le poartă soțului ei, de care este nedespărțit încă din tinerețe.

Ultimele știri