Una brunetă, alta blondă. Cum arată sora lui Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger este una dintre cele mai frumoase și mai sexy artiste din industria muzicală internațională.

În prezent, Nicole Schezinger trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Thom Evans

Profimedia Images

Chiar dacă de-a lungul timpului artista nu s-a ferit să facă publice informații despre viața sa privată, sunt puțini cei care știu că are o soră, la fel de frumoasă ca ea.

Recent, frumoasa blondină, Keala Scherzinger, a publicat pe contul de Instagram o imagine în care apare alături de Nicole, de iubitul acesteia și de întreaga familie extinsă.

Fanii au remarcat imediat imaginea și le-a transmis mesaje frumoase, mai ales că oameni din întreaga lumea se confruntă anul acesta cu o mulțime de piedici în a petrece timp cu familia extinsă din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și: Nicole Scherzinger, imagini din copilărie. Micuța cu păr lung și ochi migdalați este acum una dintre cele mai sexy femei ale lumiiCele două nu seamănă deloc, dar acest lucru se explică din faptul că sunt surori doar de mamă. Nicole s-a născut în Hawaii, dar tatăl său are origini filipineze. Părinții artistei s-au despărțit atunci când aceasta era foarte mică, iar la vârsta de 6 ani s-a mutat cu mama sa și cu noul ei partener, un bărbat cu origini nemțești, pe nume Gary Scherzinger și cu fiica acestuia, dintr-o altă relație, Keala.

în vara aceasta, Nicole și Keala au petrecut foarte mult timp împreună. Cele două surori au o relație extrem de apropiată, iar cei trei copii ai Kealei le leagă și mai mult.Cel care a scris un mesaj la postarea Kealei alături de familie lângă bradul de Crăciun a fost chiar Lewis Hamilton, bărbatul alături de care Nicole Scherzinger a format un cuplu mai mulți ani: "Sunteți foarte frumoși."

Nicole Scherzinger, poveste de dragoste cu Thom Evans

În prezent, Nicole Schezinger trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Thom Evans, fost jucător de rugby. După mai multe relații eșuate, vedeta pare că și-a găsit sufletul pereche, chiar dacă acesta este mai tânăr decât ea cu 7 ani.

The Sun a scris recent că Thom Evans și Nicole Scherzinger se iubesc atât de mult și deși formează un cuplu de doar un an de zile, cei doi se gândesc să-și întemeieze o familie și să facă un copil: "Thom le-a mărturisit prietenilor că ia suplimente pentru creșterea fertilității. Se iubesc mult și discută deja despre căsătorie și copii."

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri