Antena Căutare

Leonardo DiCaprio pare că nu mai e în formă. Cum arată astăzi unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood

Leonardo DiCaprio a fost fotografiat în weekend de paparazzi pe o plajă din Malibu. Actorul din Titanic nu pare că este în cea mai bună formă fizică.

leonardo dicaprio Galerie
Unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood pare că nu mai e în formă. Cum arată astăzi Leonardo DiCaprio | profimedia

Leonardo DiCaprio nu e în cea mai bună formă fizică

Cunoscut în trecut drept unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, astăzi Leonardo DiCaprio nu mai e în formă. La vârsta de 45 de ani, actorul nu pare să mai reușească să își păstreze corpul definit, cu un abdomen plat.

Citește și: Leonardo DiCaprio, surprins la plajă alături de iubita mai tânără cu 23 de ani. Nu-și poate ține mâinile departe de ea

În ultimele cadre surprinse de paparazzi la plajă, Leonardo DiCaprio are burtă și chiar gușă. Cu toate acestea, femeile frumoase continuă să roiască în jurul lui.

Leo și-a petrecut weekend-ul pe o plajă din Malibu alături de câțiva prieteni și apropiați, printre care și tatăl său, George DiCaprio. Ultima oară când a fost văzut în public actorul a fost luna trecută când acesta a ieșit la o întâlnire romantică alături de iubita lui, Camila Morrone.

Citește și: Lista femeilor frumoase din viața lui Leonardo DiCaprio. Actorul a iubit numai modele

El și frumoasa Camila, în vârstă de 22 de ani, sunt împreună din 2017. Cei doi nu obișnuiesc să se afișeze prea des împreună, dar relația lor pare una puternică. Leonardo a cunoscut-o pe Camila prin intermediul marelui actor Al Pacino și de atunci au rămas de nedespărțit.

Dominic West și-a recunoscut sentimentele după ce a fost prins cu amanta. Ce se va întâmpla cu căsnicia actorului... Delia, brunetă cu breton și păr lung. Fanii au rămas uimiți de transformarea ei de pe TikTok...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x