Valentina Pelinel, rochia mulată, cu decolteu abisal. Ce detaliu a atras, însă, atenția fanilor

Frumoasa soție a lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel, a postat pe contul său de Instagram o fotografie într-o rochie extrem de sexy.

Ceea ce a surprins a fost decolteul abisal care i-a pus în valoare bustul amplu.

instagram

Valentina Pelinel a pozat într-o ipostază sexy și impunătoare în același timp, purtând o rochie neagră, mulată pe corp și lungă. Ceea ce a surprins a fost decolteul abisal care i-a pus în valoare bustul amplu.

Rochia sexy care a atras atenția tuturor

Frumoasa blondină, însă, a atras atenția și cu accesoriile extravagante pe care le-a asortat la această ținută. Pe cap, Valentina a purtat o diademă strălucitoare cu pietre, care s-a asortat perfect cu detaliile strălucitoare de pe rochie.

Rochia și accesoriile, precum și machiajul, au făcut-o pe Valentina să pară desprinsă din basme. Așa cum a menționat în descriere, fotografie face parte dintr-un proiect recent al său.

Citește și: Valentina Pelinel, portret de familie. Cum arată acum cei trei copii ai ei și ai lui Cristi Borcea

Datorită atitudinii și frumuseții sale, Valentina a strâns mii de aprecieri la noua fotografie, iar fanii au fost surprinși plăcut de această poză, adăugând comentarii laudative.

“Superba❤️”

“Wooooooowwwwww❤️👏👏👏👏❤️”

“❤️ te admir foarte mult..”

“Splendidă!”

Valentina Pelinel are o familie fericită

Deși este mămică de gemene, Valentina are un corp de zeiță, făcând furori cu stilul său vestimentar și chipul meu luminos și tânăr. La începutul acestei luni, frumoasa blondină și Cristi Borcea le-au aniversat pe micuțele lor, Indira și Rania, care au împlinit 2 ani. Cei doi mai au un fiu în vârstă de 4 ani, pe nume Milan.

Soția lui Cristi Borcea a spus în trecut că nu deține niciun secret despre cum să ai un corp de invidiat: „Nu există un anumit secret, ci o anumită disciplină de la care încerc să nu mă abat. Merg la sală de 4-5 ori pe săptămână, merg la masaj și terapii de întreținere corporală”, a spus Valentina Pelinel, scrie ciao.ro.

Citește și: Valentina Pelinel a avut parte de cea mai romantică surpriză. Cum a așteptat-o acasă Cristi Borcea

Valentina și Cristi Borcea s-au căsătorit în 2018, pe când Milan avea deja 2 ani. În 2019, frumoasa blondină acum în vârstă de 40 de ani le-a născut pe gemenele Indira și Rania.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-au născut trei minunății, care le aduc zâmbetul pe buze în fiecare zi și le bucură sufletul.

Soția lui Cristi Borcea a dezvăluit într-un interviu pentru Antena Stars că ea este o persoană veselă în viața de zi cu zi și că are mereu zâmbetul pe buze. Aceasta a vorbit și despre cariera sa, pe care o mai practică ocazional, însă nu căreia nu îi simte lipsa.

Întrebată despre micuții săi, fotomodelul a mărturisit faptul că cele două fetițe ale cupului au crescut și au început să se înțeleagă cu frațiorul lor.

"Vorbesc și fetițele, s-au acomodat foarte bine unii cu alții, pentru că a existat un pic de gelozie din partea lui Milan, dar era normal. Acum sunt prieteni, să zic așa. (...) Amândoi îi răsfățăm, depinde de situație.", a mai spus Valentina pentru Antena Stars.

Ultimele știri