Valentina Pelinel a avut parte de cea mai romantică surpriză. Cum a așteptat-o acasă Cristi Borcea

Valentina Pelinel se simte extrem de norocoasă că îl are alături pe Cristi Borcea. Vedeta s-a bucurat recent de cea mai romantică surpriză din partea afaceristului, care a așteptat-o acasă într-o ipostază inedită.

Valentina Pelinel a avut parte de cea mai romantică surpriză

instagram/valentinapelinel

Pentru că se aproprie Ziua Îndrăgostiților, Cristi Borcea a ținut să își exprime dragostea față de soția sa, Valentina Pelinel printr-un gest din cale-afară de romantic. Frumoasa blondină a avut parte de o surpriză la care nu se aștepta, iar fanii au văzut tot pe contul de Instagram al vedetei.

Cum a așteptat-o acasă Cristi Borcea pe Valentina Pelinel și ce surpriză romantică i-a pregătit

Valentina Pelinel a fost profund impresionată de cadoul primit de la Cristi Borcea. El a surprins-o pe superba sa soție cu un buchet imens de trandafiri. Modelul a vrut să le arate și prietenilor săi virtuali că se iubește cu un bărbat galant, care o copleșește cu multe dovezi de dragoste. Starleta l-a pozat pe Cristi Borcea cu buchetul de flori în brațe și a distribuit fotografia pe Instagram.

Buchetul a fost așa de mare, încât Cristi Borcea abia s-a zărit în imagine, dovadă că nu se uită la bani atunci când își propune să își răsfețe femeia iubită.

Ca să arate este de fericită, Valentina Pelinel nu a ezitat să îi mulțumească bărbatului din viața ei printr-o frumoasă declarație de dragoste.

''My love! Now and always!'' (Dragostea mea! Acum și pentru totdeauna!), a fost mesajul pe care Valentina Pelinel l-a adăugat în dreptul postării.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în anul 2018, iar de atunci cei doi sunt de nedespărțit.

În anul 2016, a venit pe lume primul copil al cuplului, băiețelul Milan, care are acum vârsta de 4 ani. Frumoasa Valentina Pelinel l-a făcut pe fostul acționar al clubului de fotbal Dinamo București și tată de gemene în 2019, după ce le-a adus pe lume pe micuțele Rania și Indira.

Citește și Valentina Pelinel, portret înduioșător alături de cei trei copii. Cât au crescut micuții ei și ai lui Cristi Borcea

Ultimele știri