Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Vanessa, soția lui Kobe Bryant, mesaj sfâșietor de Ziua Îndrăgostiților: ”Te iubesc pe veci!” 

Ziua Îndrăgostiților nu a trecut ușor pentru Vanessa, soția lui Kobe Bryant, care nu-și poate reveni după moartea legendarului baschetbalist și a fiicei lor. 

Vanessa, soția lui Kobe Bryant, mesaj sfâșietor de Ziua Îndrăgostiților: ”Te iubesc pe veci!”

Valentine's Day era sărbătoarea favorită a lui Kobe Bryant, motiv pentru care vineri, de Ziua Îndrăgostiților, văduva baschetbalistului a făcut public un mesaj sfâșietor.

"Jumătăţii mele pentru totdeauna, te iubesc atât de mult. Îmi e aşa dor de tine, acum de sărbătoarea ta preferată. Te iubesc pe veci. Sărutări pentru tine şi Gigi în Rai", a scris Vanessa, în dreptul unui clip în care apare alături de Kobe.

Kobe Bryant și fiica lui, Gianna, înmormântați în secret: "Vanessa a dorit o slujbă privată pentru a-i plânge pe cei pierduţi"

De asemenea, zilele trecute, ea a făcut public un alt mesaj, în care a declarat că nu poate înțelege că și-a pierdut și soțul și fiica de 13 ani.

”Mi-a fost greu să exprim în cuvinte ceea ce simt. Creierul meu refuză să accepte că Kobe şi Gigi nu mai sunt. Nu pot procesa că amândoi au dispărut în acelaşi timp. Este ca şi cum încerc să procesez că Kobe s-a dus, dar corpul meu refuză să accepte că Gigi nu va mai veni la mine niciodată. Nu mi se pare normal. De ce ar trebui ca eu să mă trezesc în fiecare zi când fetiţa mea nu mai poate? Sunt atât de furioasă. Mai avea atât de mult de trăit. Apoi realizez că trebuie să fiu puternică pentru cele trei fete ale mele. Sunt furioasă că nu sunt cu Kobe şi Gigi, dar recunoscătoare că sunt aici cu Natalia, Bianka şi Capri. Ştiu că ceea ce simt este normal. Este parte din procesul suferinţei", a scris Vanessa.

Vanessa Bryant: Sunt atât de furioasă! Creierul meu nu poate accepta că Kobe şi Gigi nu mai sunt

Fostul baschetbalist Kobe Bryant, fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au încetat din viaţă, la 26 ianuarie, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Recomandari