Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Kobe Bryant și fiica lui, Gianna, înmormântați în secret: "Vanessa a dorit o slujbă privată pentru a-i plânge pe cei pierduţi"

Kobe Bryant și fiica lui, Gianna, au fost înmormântați în cadrul unei ceremonii discrete, ce a avut loc lla Corona del Mar, California, la aproape trei săptămâni de când au pierit în urma unui accident de elicopter. 

Kobe Bryant și fiica lui, Gianna, înmormântați în secret: "Vanessa a dorit o slujbă privată pentru a-i plânge pe cei pierduţi"

"Vanessa şi familia au dorit o slujbă privată pentru a-i plânge pe cei pierduţi", a declarat o sursă pentru Entertainment Tonight.

Conform Daily Mail, cei doi au fost înmormântați în cimitirul Pacific View Memorial Park și niciun fotograf nu a avut acces la înmorântare.

Vanessa Bryant: Sunt atât de furioasă! Creierul meu nu poate accepta că Kobe şi Gigi nu mai sunt

Fostul baschetbalist Kobe Bryant, fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au încetat din viaţă, la 26 ianuarie, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Cine a fost Kobe Bryant

Kobe Bryant, 41 de ani, a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a cucerit două medalii de aur la Jocurile Olimpice cu echipa SUA, a fost desemnat cel mai bun jucător din NBA în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţionat de 18 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Datorită talentului său, Bryant a intrat în NBA din liceu. El a debutat în 1996, la vârsta de 18 ani, două luni şi 11 zile, fiind cel mai tânăr debutant din istoria NBA la acea dată.

O altă jurnalistă, înjurată şi ameninţată după ce a amintit de acuzaţiile de viol aduse lui Kobe Bryant. Snoop Dogg, între cei care au agresat-o verbal

Kobe Bryant s-a retras din activitate în 2016, după 20 de ani petrecuţi ca jucător al echipei Los Angeles Lakers.

El era căsătorit cu Vanessa şi aveau împreună patru fete, Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, şi Capri, născută în iulie 2019.

Recomandari