Asta înseamnă să dansezi pe tocuri la "Te cunosc de undeva"! Vara cu 100 de prieteni l-a prins pe Andrei Ștefănescu în formă maximă

Pe Andrei Ștefănescu l-a prins "vara cu 100 de prieteni" în formă maximă, cu numeroase proiecte profesionale, dar și cu timp pentru familie.

Artistul are o vara plină, căci se pregătește intens pentru noul sezon "Te Cunosc De Undeva" care va avea premiera în această toamnă, la Antena 1.

Până atunci, artistul a transmis un mesaj fanilor săi, dar și telespectatorilor Antenei 1.

"Pentru mine, vara aceasta este plină de proiecte, mă va alerge Nea Mărin, voi cânta și la "Te cunosc de undeva!", a povestit Andrei Ștefănescu.

Dar tu, tu ce faci vara asta?

Citește și:

După vara cu 100 de prieteni, dansul e la putere! Baletul Furnix Team se pregătește de cel mai nou sezon "Te cunosc de undeva!"

Ai vara cu 100 de prieteni, la Antena 1

Și în acest sezon cald, dar ceva mai atipic, Antena 1 este „Mereu cu tine” și a pregătit publicului o „Vară cu 100 de prieteni”! Staruri, vedete de televiziune și nu numai îți dezvăluie zilnic ce planuri de vacanță au, ca să-ți demonstreze că pandemie de coronavirus ne poate ajuta să descoperim lucruri noi! Vezi ce fac vedetele tale preferate în această vară, aici!

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri