Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Vedeta care câștigă peste un milion de dolari pe o postare pe Instagram. Ce fel de poze încarcă pe profil

Promovarea de produse pe Instagram poate fi o afacere profitabilă. Vedetele știu cel mai bine acest lucru, de vreme ce obțin sume colosale din postările de pe rețelele de socializare. Cel mai recent top arată că vedeta de pe primul loc câștigă peste 1 milion de dolari pe o singură postare.

Cine este vedeta care câștigă peste 1 milion de dolari pe o postare pe Instagram

profimediaimages.ro

Același top șochează fanii cu o neașteptată răsturnare de situație. Kylie Jenner, ''Regina Instagramului'', a fost detronată, după cum informează justjared.com.

you call?

O postare distribuită de Kylie 🤍 (@kyliejenner) pe

Cine i-a luat locul? Nu, nu este vorba despre un alt model cu forme voluptuoase.

Află că Dwayne Johnson este cel care a preluat coroana, potrivit justjared.com. Fanii îl adoră pe cel poreclit ''The Rock'', iar postările acestuia strâng nu mai puțin de 5 milioane de aprecieri.

Și pentru că este atât de popular, starul din ''Baywatch'' este răsplătit cu aproape 2 milioane de dolari pe o singură postare pe Instagram. Pozele pe care le încarcă actorul pe profil sunt în mare parte de la antrenamentele din sala de fitness.

Dwayne Johnson se laudă cu un corp atletic, plin de pachete de mușchi.

Alte 8 vedete vin din urmă. Iată întregul top 10 al celebrităților care fac cei mai mulți bani din postările de pe rețelele de socializare!

1. Dwayne Johnson

190 de milioane de oameni îi urmăresc activitatea lui The Rock pe Instagram. Suma colosală pe care o câștigă actorul pe postare depășește 1 milion de dolari.

2. Kylie Jenner

hi

O postare distribuită de Kylie 🤍 (@kyliejenner) pe

La o diferență mică, modelul Kylie Jenner are 187 de fani pe Instagram și câștigă 986 de mii de dolari pe o postare. În pozele pe care le încarcă pe profil, își etalează formele în ipostaze sexy.

3. Cristiano Ronaldo

Fotbalistul are 230 de milioane de urmăritori pe Instagram, iar suma pe care o obține de pe urma unei postări este de 889 de mii de dolari.

4. Kim Kardashian

Happy Place

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

Un neașteptat loc 4 îi revine lui Kim Kardashian, deținătoarea celui mai sexy posterior. Este urmărită de 179 de milioane de oameni pe Instagram, iar o postare distribuită pe profil valorează 858 de mii de dolari.

5. Ariana Grande

Ariana Grande este pe 5, cu 194 de milioane de fani pe contul de Instagram și 853 de mii de dolari în cont pentru fiecare postare.

6. Selena Gomez

🍦🍦🍦

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez) pe

Selena Gomez este pe 6, cu 183 de milioane de prieteni virtuali și 848 de mii de dolari câștigați din fiecare postare.

7. Beyonce

Beyonce are o comunitate de 150 de milioane de fani pe Instagram. O postare a vedetei este echivalentă cu 770 de mii de dolari.

8. Justin Bieber

Justin Bieber este urmărit de 141 de milioane de oameni care îi iubesc muzica. Cântărețul canadian ''se vinde'' cu 747 de mii de dolari pe postare.

9. Taylor Swift

Taylor Swift este penultima în clasament, cu 136 de milioane de urmăritori pe contul oficial de Instagram. 722 de mii de dolari câștigă artista dintr-o postare.

10. Neymar

Neymar, starul lui PSG numără 139 de milioane de fani pe Instagram. Suma pe care o câștigă pe postare ajunge la 704 mii de dolari.

Recomandari