Vedete care încă sunt celebre deși au murit la vârsta de 27 de ani. Cântăreața Amy Winehouse și Jimi Hendrix se numără printre ele

Unii dintre cei mai cunoscuți artiști au murit la vârsta de 27 de ani și cu toate acestea, ei continuă să facă istorie cu muzica lor chiar și astăzi.

Printre celebritățile care au murit la vârsta de 27 de ani se numără Brian Jones, Jim Morrison, Jimi Hendrix, Amy Winehouse, Janis Joplin și Kurt Cobain.

Profimedia

Printre celebritățile care au murit la vârsta de 27 de ani se numără Brian Jones, Jim Morrison, Jimi Hendrix, Amy Winehouse, Janis Joplin și Kurt Cobain.

Cântăreți care au murit la vârsta de 27 ani

Janis Joplin

Janis Joplin a fost o cântăreață de muzică rock, blues și soul care și-a lăsat amprenta în lumea muzicii având o voce incredibilă de mezzo-soprană și o prezență scenică incredibilă. Cinci dintre single-urile ei au ajuns în Top 100 Billboard. Din nefericire, celebra artistă a murti la vârsta de 27 de ani din cauza unei supradoze accidentale de heorină. Cu toate acestea, ea rămâne una dintre artistele cu cele mai mari vânzări de discuri în America, reușind să vândă 18.5 milioane de albume.

Brian Jones

Brian Jones, cântărețul din trupa The Rolling Stones și cel care a pus bazele trupei, rămâne în memoria colectivă ca fiind un geniu muzical. El a fost un chitarist de excepție, dar după ce trupa a început să își schimbe stilul muzical, el a decis să îi părăsească pe colegii săi. La scurt timp după, la vârstă de 27 de ani, Brian a murit, înecat în propria lui piscină.

Citește și: Ed Sheeran, fotografia din copilărie care i-a emoționat pe fani

Jim Morrison

Jim Morrison a fost un muzician de excepție care a făcut parte din trupa The Doors. Versurile sale, personalitatea rebelă și vocea specială l-au făcut să fie admirat de milioane de oameni, făcând istorie în lumea muzicii rock.

Din nefericire, la începutul lui 1960, Jim Morrison a devenit dependent de alcool și se pare că asta i-ar fi cauzat moartea, la vârsta de 27 de ani, la Paris, deși trupul i-a fost găsit în circumstanțe suspecte.

Jimi Hendrix

Jimi Hendrix este un muzician american de mare calibru, deși cariera lui a durat doar 4 ani. Cu toate acestea, criticii spun despre chitarist că a influențat puternic lumea muzicii rock. El a fost unul dintre primii muzicieni care folosit efecte surprinzătoare la chitară, alterând muzica. Artistul a murit la vârsta de 27 de ani, la Londra, fiind otrăvit cu barbiturice.

Citește și
Meteorologii anunță vreme deosebit de rece și vânt puternic. În ce regiuni se aștepată lapoviță și ninsoare
Meteorologii anunță vreme deosebit de rece și vânt puternic. În ce regiuni se aștepată lapoviță și ninsoare
Cum arată fetița Elenei Udrea. Eva Maria a crescut și moștenește frumusețea părinților săi
Cum arată fetița Elenei Udrea. Eva Maria a crescut și moștenește frumusețea părinților săi
Un bărbat a prins un aligator imens, dar ceea ce a găsit în stomac l-a lăsat fără cuvinte: „Are în jur de 5.000 de ani”
Un bărbat a prins un aligator imens, dar ceea ce a găsit în stomac l-a lăsat fără cuvinte: „Are în jur de 5.000 de ani”
Mai multe articole

Amy Winehouse

Amy Winehouse se numără printre cele mai cunoscute cântărețe, având o voce specială, contralto, dar și pentru felul în care a combinat mai multe stiluri de muzică de-a lungul carierei sale. Primul ei album a fost lansat în 2003 și a fost un succes total. Multe dintre piese aveau influențe jazz și blues. În 2007, la Brit Awards, artista a primit premiul pentru cea mai bună artistă engleză solo. Din nefericire, frumoasa brunetă a murit la vârsta de 27 de ani din cauza consumului de droguri și alcool.

Citește și: Selena Gomez, mai sexy ca niciodată, după ce a luat câteva kilograme în plus. Cum arată acum artista

Kurt Cobain

Kurt Cobain a făcut istorie în lumea muzicii, fiind fondatorul trupei Nirvana. El a fost chitaristul trupei, principalul scriitor de piese și vocalist, devenind o somitate pentru rock-ul alternativ. În ultimul an al vieții sale, Kurt Cobain, care a murit la vârsta de 27 de ani, s-a confruntat cu dependența de heroină și depresie. Acestea două la un loc i-au adus sfârșitul, lăsând milioane de fani din întreaga lume îndurerați.

Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Cum reușește sora lui Kate Middleton să se mențină în formă
Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Sora lui Kate Middleton nu ține...
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021. Berbecii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021 aduce multe momente dificile în viața Berbecilor....
Parteneri
Parmigiana de vinete. Rețetă clasică din bucătăria italiană
Parmigiana de vinete este o rețetă din bucătăria tradițională italiană de vinete cu parmezan și cu sos de roșii. Pe cât de simplă este rețeta, pe atât de gustoasă și consistentă.
Catine.ro
Ultimele știri