Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Vedete care s-au cunoscut pe platourile de filmare. Cine sunt cei care și-au găsit dragostea la locul de muncă

Mai multe vedete de la Hollywood au avut ocazia să își întâlnească marea dragoste pe platourile de filmare.

Mai multe vedete de la Hollywood au avut ocazia să își întâlnească marea dragoste pe platourile de filmare

Getty

Deși actorii de la Hollywood sunt extrem de ocupați și nu aleargă după iubire, se pare că dragostea vine singură la ei, chiar pe platoul de filmare. Mai multe celebrități renumite și-au cunoscut sufletul pereche la filmările pentru anumite producții.

Citește și: După ani buni în care nu s-a afișat cu nicio femeie, Tom Cruise iubește din nou. Cum arată și cine este cea care l-ar fi cucerit

Printre cei care s-au îndrăgostit pe platoul de filmare se numără Angelia Jolie și Brad Pitt, Nicole Kidman și Tom Cruise, Jennifer Aniston și Justin Theroux, Blake Lively și Ryan Reynolds.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Ce vedete și-au cunoscut dragostea pe platourile de filmare

Ei sunt cei care nu s-au gândit niciodată că vor forma un cuplu, însă chimia dintre ei a fost prea puternică și au hotărât să ofere o șansă relației:

1. Angelia Jolie și Brad Pitt

Angelia Jolie și Brad Pitt au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de peste hotare. Cei doi s-au cunoscut în anul 2004, în timp ce filmaul pentru "Mr. and Mrs. Smith", iar atracția dintre ei a fost vizibilă încă de la prima întâlnire.

În acea perioadă, Brad Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston, însă a divorțat pentru a forma o familie cu Angelia Jolie. Actorii s-au căsătorit în anul 2014, din rodul iubirii lor s-au născut trei copiii, era căsătorit cu Jennifer Aniston, însă au mai adoptat trei, pe era căsătorit cu Jennifer Aniston.

Citește și: Cum arată actorul Billy Zane și ce mai face acum. Toți îl stiu drept adversarul lui Jack din Titanic

În anul 2016, Angelia și Brad Pitt au divorțat, dar au păstrat o relație bună pentru a-și crește împreună cei 6 copiii.

2. Nicole Kidman și Tom Cruise

Nicole Kidman și Tom Cruise s-au cunoscut la audițiile pentru ”Days of Thunder”, pe atunci actrița avea doar 22 de ani, însă a reușit să îl cucerească pe actor. Cei doi s-au îndrăgostit încă de la prima vedere și au avut o căsnicie timp de 11 ani.

Cei doi s-au căsătorit foarte rapid, chiar la câteva luni după ce s-au cunoscut, semn că dragostea lor a fost una de-a dreptul puternică.

În 2001, cei doi actori au hotărât să divorțeze și să meargă fiecare pe drumul său. Aceștia nu au copii biologici, deși și-au dorit foarte mult să devină părinți.

3. Jennifer Aniston și Justin Theroux

Jennifer Aniston și Justin Theroux s-au cunoscut în anul 2011, în timp ce filmau pentru producția Wanderlust. Actrița a fost cucerită încă din prima clipă de bărbatul misterios care i-a atras atenția de când a apărut în raza sa vizuală.

Jennifer Aniston și Justin Theroux au trăit o frumoasă poveste de dragoste împreună și în 2015 s-au căsătorit în secret.

4. Blake Lively și Ryan Reynolds

Blake Lively și Ryan Reynolds au format un cuplu îndrăgit de milioane de fanii. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției "Green Lantern" și a fost chimie de la prima întâlnire.

Cei doi actori s-au căsătorit în anul 2012 și au împreună trei copiii, iar relația lor a fost extrem de puternică și bazată pe iubire.

Recomandari