Vedete cu secrete de familie sfâșietoare. Tatăl cărui actor celebru a fost asasin plătit

Chiar dacă viața vedetelor poate să pară luxoasă și lipsită de griji din afară, adevărul e că multe celebrități ascund secrete grave de familie în spatele imaginii perfecte pe care o arată publicului, inclusiv unele detalii personale sfâșietoare.

Care sunt cele mai mari secrete de familie ale vedetelor

Profimedia

Nu mulți stiu că unele dintre cele mai cunoscute celebrități din lume au secrete de familie sfâșietoare, pe care nu le discută foarte des în lumina reflectoarelor.

În timp ce unele vedete au avut copilării normale, altele au fost nevoite să lupte împotriva unor obstacole aproape imposibile, nu doar pentru a cunoaște succesul la Hollywood, dar și pentru a scăpa de anumite împrejurări în care au crescut.

De la secrete de familie care au ieșit la suprafață peste zeci de ani, la acte violente ce au dus la moartea mai multor oameni, acestea sunt detaliile îngrozitoare pe care vedetele ar prefera să le țină departe de ochii publicului.

Cele mai grave secrete de familie ale vedetelor de la Hollywood.

În ciuda greutăților cu care s-au confruntat de-a lungul timpului, unele dintre aceste staruri au reușit să cunoască succesul la Hollywood și să strângă averi impresionante.

Iată unele dintre cele mai grave secrete de familie pe care le au vedetele de la Hollywood.

Tatăl lui Woody Harrelson a fost asasin plătit

În timp ce Harrelson și-a făcut un renume la Hollywood pentru prestațiile lui extraordinare din filme și seriale, tatăl său și-a făcut un renume din cauza uneia dintre cele mai faimoase crime din secolul XX în SUA, scrie Screen Rant.

Tatăl actorului, Charles Harrelson, a devenit cunoscut în întreaga țară după ce a fost condamnat pentru prima ucidere a unui judecător federal în secolul XX. În timpul procesului, a ieșit la iveală faptul că Charles era un asasin plătit. Bărbatul a murit în închisoare în 2009, la vârstă de 67 de ani.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

“Sora” lui Jack Nicholson era, de fapt, mama lui

Mama biologică a lui Nicholson, June Frances, l-a născut în 1937 când nu era căsătorită. Din cauza stigmei din acea perioadă, familia ei a decis că June se va preface că e sora lui Jack, și că acesta va crește crezând că bunica lui e, de fapt, mama sa naturală.

Jack a aflat adevărul despre mama sa abia în 1974, în urma unei investigații ce a fost realizată de Time Magazine.

Când era mic, Robert Downey Jr. se droga cu tatăl său

Putini își mai aduc aminte acum că Robert Downey Jr., cunoscut pentru rolul său Iron Man din Universul Marvel, a avut probleme serioase cu legea din cauza consumului de droguri.

Se pare că dependența de droguri a început de când era mic, când se droga alături de tatăl său. Actorul susține că privea acest lucru drept un mod în care se poate apropia de părintele lui.

Tatăl lui Charlize Theron a fost ucis de mama ei

Actrița originară din Africa de Sud a avut o copilărie dificilă. Tatăl sau, Charles Jacobus Theron, era alcoolic și, într-o seară, a atacat-o pe mama actriței, Gerda Theron.

Gerda a fost forțată să se apere și l-a omorât pe Charles. Pentru că a acționat în legitimă apărare, femeia nu a fost condamnată la închisoare.

Charlize vorbește foarte rar despre incident, dar a declarat că momentul în care mama sa l-a omorât pe Charles nu i-a creat o traumă la fel de mare precum anii în care a trăit terorizată de tatăl ei.

Woody Allen s-a căsătorit cu fiica adoptivă a iubitei sale

Relația lui Woody Allen cu Soon-Yi Previn a ajuns pe coperta revistelor din întreaga lume după ce legătură dintre ei a devenit publică.

Soon-Yi Previn e fata adoptivă a actriței Mia Farrow și muzicianului André Previn. După ce a divorțat de Previn, Farrow a avut o relație de 10 ani cu regizorul Woody Allen, ce a ajuns să se căsătorească cu Soon-Yi în 1997.

Tatăl lui Jackie Chan era spion și mama sa trafica substanțe ilegale

Chan e cel mai cunoscut actor din China, însă părinții săi au avut amândoi slujbe ce implicau ascunderea adevărului.

Tatăl său, Charles Chan, un agent secret în China, a fost forțat să plece în Hong Kong după ce Mao Zedong a venit la putere în 1949. Mama lui Chan, Lee-Lee, a fost forțată să facă trafic cu substanțe ilegale din cauza sărăciei, după ce și-a abandonat primii doi copii și a fugit în Shanghai.

Joaquin Phoenix s-a născut într-un cult

Joaquin Phoenix s-a născut cu numele Joaquin Rafael Bottom în cultul Copiii lui Dumnezeu (The Children of God), fondat de David Brandt Berg.

Când actorul avea doar 4 ani, părinții lui au părăsit cultul și s-au mutat înapoi în SUA, din comunitatea din Puerto Rico.

Tatăl lui Tobey Maguire a spart o bancă

Atunci când Maquire era mic, părinții lui au adoptat mai mulți veri ai săi, după ce mătușa sa a murit subit.

Din păcate, gestul a pus o presiune financiară enormă pe părinții lui Maguire. Din disperare, tatăl său a spart o bancă, fără succes, motiv pentru care a petrecut mai mult timp în închisoare, într-unul dintre cele mai mari secrete de familie ale unei vedete de la Hollywood.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri