Vestea BOMBĂ despre Denisa Manelista a explodat în urmă cu puțin timp: „Medicii au spus că mai există speranțe”

Deși informațiile apărute în toată mass-media sunt mai mult decât pesimiste, există și voci care susțin că șansele de supraviețuire pentru Denisa Răducu există. O altă sursă a declarat, sub protecția anonimatului, că tânăra nu a fost niciodată în comă

Deși informațiile apărute în toată mass-media sunt mai mult decât pesimiste, există și voci care susțin că șansele de supraviețuire pentru Denisa Răducu există. O altă sursă a declarat, sub protecția anonimatului, că tânăra nu a fost niciodată în comă.

O sursă la fel de apropiată ca și celelalte care dau declarații în numele cântăreței, afirmă că în realitate aceasta nu a fost în comă, dar s-a simțit foarte rău: „Denisa este într-adevăr în stare gravă, dar nu se află în comă. Medicii au spus că mai există speranţe ca ea să se facă bine şi noi toţi ne rugăm pentru ea”, ar fi spus anumite surse pentru CanCan.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri