Căutare Live

Vestea BOMBĂ despre Denisa Manelista a explodat în urmă cu puțin timp: „Medicii au spus că mai există speranțe”

Deși informațiile apărute în toată mass-media sunt mai mult decât pesimiste, există și voci care susțin că șansele de supraviețuire pentru Denisa Răducu există. O altă sursă a declarat, sub protecția anonimatului, că tânăra nu a fost niciodată în comă

Deși informațiile apărute în toată mass-media sunt mai mult decât pesimiste, există și voci care susțin că șansele de supraviețuire pentru Denisa Răducu există. O altă sursă a declarat, sub protecția anonimatului, că tânăra nu a fost niciodată în comă.

O sursă la fel de apropiată ca și celelalte care dau declarații în numele cântăreței, afirmă că în realitate aceasta nu a fost în comă, dar s-a simțit foarte rău: „Denisa este într-adevăr în stare gravă, dar nu se află în comă. Medicii au spus că mai există speranţe ca ea să se facă bine şi noi toţi ne rugăm pentru ea”, ar fi spus anumite surse pentru CanCan.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Katy Perry, aspru criticată pentru o reclamă controversată în care apare: ”Vorbim despre ignoranţă absolută"...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri