Antena Căutare

Credea că a învins cancerul, dar boala a recidivat! Shannen Doherty a transmis un mesaj îngrijorător: ,,Rezultatele analizelor au ieșit prost”

Shannen Doherty, actrița americană care a interpretat rolul Brendei în serialul Beverly Hills 90210, va fi supusă unor noi investigații medicale pentru cancer, după ce rezultatele analizelor au ieșit prost.

Shannen Doherty, actrița americană care a interpretat rolul Brendei în serialul Beverly Hills 90210, va fi supusă unor noi investigații medicale pentru cancer, după ce rezultatele analizelor au ieșit prost.

La un an după ce boala a intrat în remisie, actrița în vârstă de 46 de ani a fost supusă unor noi teste, iar rezultatele au un marker tumoral ridicat.

Mesaj îngrijorător publicat de Doherty pe contul de Instagram

Ea a împărtășit cu fanii de pe contul de Instagram prin ce trece: „Analize și rezultate. Un marker tumoral a ieșit bine, altul… e crescut. Asta înseamnă că voi fi din nou monitorizată de medici și trebuie să fac încă un test. Cu toate acestea rămân pozitivă și mă bucur de viața mea. Cu siguranță ajută să vezi totul în perspectivă și să-ți amintești ce ai învățat în lupta cu cancerul, Câteodată, mai am nevoie de o împrospătare a memoriei. Așa cum am mai zis și înainte, cancerul îți poate schimba viața într-un mod în care nimeni nu-și poate imagina… Apropo, markerul ridicat poate însemna tot felul de lucruri.”

Doherty a fost diagnosticată cu cancer la sân în februarie 2015. După o luptă grea timp de doi ani, a reușit să învingă boala și a trecut prin mai multe operații de refacere a sânilor.

Shannen Maria Doherty, născută pe 12 aprilie 1971, este actriţă, producătoare şi scriitoare. A devenit cunoscută pe plan internaţional graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul ,,Beverly Hills 90210” şi Prue Halliwell din serialul ,,Charmed”.

Justin Timberlake, mesaj emoționant în timpul ultimului concert: „Îl iubesc de când aveam 6 ani!”. Oare Jessica Biel ști... Delia se pregătește să devină mamă! Vedeta, îngrozită de ce trebuie să facă o tânără mămică în primele luni după naștere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x