Live acumAcces Direct
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Viață de vedetă: cinci celebrități care susțin că nu consumă alcool

De-a lungul timpului, ziarele au alocat pagini întregi vedetelor cărora le-a plăcut să petreacă. Aflate mereu în lumina reflectoarelor, celebritățile au fost surprinse și în ipostaze mai puțin onorante.

Celebra Blake Lively, la un eveniment

Sunt vedete care au mărturisit că au băut atât de mult, încât au apelat la specialiști pentru a scăpa de acest viciu. Sunt și vedete care susțin că n-au consumat niciodată alcool. Și-au spus poveștile în ideea de a-i ajuta pe cei care au probleme cu dependența.

Specialiștii recomandă consumul anumitor băuturi, despre care se crede că au beneficii asupra organismului. De exemplu, un pahar cu whisky ajută la reducerea anxietății și a stresului. Consumul unui pahar cu vin roșu la fiecare cină diminuează șansele de a dezvolta orice formă de demență. Însă, tot specialiștii susțin că excesele sunt dăunătoare pentru organism. Din acest motiv, și nu numai, vedetele care nu au fost cumpătate au decis, în cele din urmă, că cel mai bine e să renunțe de tot la consumul de alcool.

1. Natalie Portman

Actrița Natalie Portman se numără printre celebritățile care au renunțat total la alcool. Motivul, spune ea, este că a avut acest viciu în timpul facultății, iar odată ce a terminat studiile a încetat să mai bea.

În vârstă de 38 de ani, Natalie Portman este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. Este cunoscută pentru rolurile sale din „Black Swan“, „Closer“, „V for Vendetta“ și „Jackie“.

2. Elton John

Lupta lui Elton John cu excesul de droguri, alcoolism și problemele alimentare este una dintre poveștile care a ținut primele pagini ale ziarelor multă vreme. Starul britanic mărturisea că respingerea venită din partea tatălui său l-a împins către alcool şi droguri. În 1990, după ce a observat că epidemia de HIV/SIDA afectează societatea, a luat decizia de a renunța la vicii. A avut nevoie de șase luni pentru a face asta. Anul acesta, muzicianul britanic a sărbătorit 29 de ani de când a reuşit să renunţe la alcool și a transmis un mesaj pe Instagram în care le mulțumea tuturor oamenilor altruiști care l-au ajutat în „călătoria spre cumpătare“. El a mai spus că „am nevoie de ajutor“ au fost cuvintele care i-au salvat viața.

În vârstă de 72 de ani, Elton John este compozitor, cântăreţ şi actor. Cu o carieră de peste 50 de ani, artistul are în palmares 30 de albume de studio, care au fost vândute în peste 200 de milioane de exemplare.

3. Bradley Cooper

Bradley Cooper a vorbit pentru prima dată despre momentul în care a renunțat la alcool în 2014, în revista GQ. Actorul a povestit că nu a mai băut de la vârsta de 29 de ani din teama că dacă va continua să consume alcool își va sabota întreaga viață. El a făcut atunci mai multe dezvăluiri despre viața sa, spunând, printre altele, că dus o luptă crâncenă cu depresia și alcoolismul.

Bradley Cooper are 44 de ani, iar cel mai recent proiect de anvergură al său este „A star is born“, în care joacă alături de Lady Gaga. Musicalul, produs și regizat de Bradley Cooper, a fost foarte apreciat atât de critici, cât și de publicul larg și a primit numeroase premii.

4. Naomi Campbell

Într-un interviu acordat în 2013 revistei Life & Style, supermodelul și actrița Naomi Campbell a mărturisit că a renunțat definitiv să mai consume alcool, spunând că, dacă nu bea, este mult mai fericită. Potrivit acesteia, perioada 1998 - 2005 a fost una foarte proastă, când nici nu putea să se uite în oglindă, pentru că nu îi plăcea persoana pe care o vedea. Vedeta a mărturisit că bea foarte mult, motiv pentru care a mers la întâlnirile organizației Alcoolici Anonimi pentru a scăpa de acest viciu.

În vârstă de 49 de ani, Naomi Campbell și-a început cariera încă de la vârsta de șapte ani când a apărut în videoclipul „Is This Love?“, al lui Bob Marley.

5. Blake Lively

„Nu beau. Nu am încercat niciodată să mă droghez“, a mărturisit actrița Blake Lively, cunoscută pentru stilul de viață echilibrat pe care îl duce. Ea a menționat însă că nu și-a impus un mod de viață strict, ci pur și simplu aceste vicii nu i-au stârnit dorința de a le încerca. Și asta în timp ce soțul ei, actorul Ryan Reynolds, este proprietarul și președintele unei companii din Portland care produce gin.

Blake Lively are 32 de ani, este căsătorită cu Ryan Reynolds din 2012 și este mama a trei copii. Cunoscută în special pentru rolul din drama „Gossip Girl”, Blake Lively a mai jucat în „The Sisterhood of the Traveling Pants“, „The Age of Adaline“ și „The Shallows“.

Sursă foto: Andrea Raffin/ Shutterstock

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro