Căutare Live

Viața din Italia a Biancăi Khalifa. Ce a trait în străinătate blonda care a venit acoperită doar de măști iUmor

Bia Khalifa, blonda acoperită doar de măști la iUmor, s-a lovit dur de sistemul de învățământ românesc și a alesă să renunțe la studiat. Ce a trăit în străinătate tânăra de 20 de ani și cum a fost viața în Italia.

Frumoasa blondină a uimit jurații iUmor, dar și telespectatorii când a apărut pe scenă acoperită doar de măști.

Antena 1

Bia Khalifa, pe numele ei real Bianca Emanuela Niculai, a ajuns în atenția tuturor după apariția incendiară din platoul iUmor, acolo unde și-a acoperit zonele intime doar cu câteva măști de protecție medicale.

Deși numărul său de la iUmor nu a reușit să impresioneze jurații, Bia Khalifa a rămas întimpărită în mintea multor persoane ca o prezență controversată. Bia Khalifa și-a făcut contul pe Only Fans când era minoră, dar a scos banii când era majoră. Pe site-urile pentru adulți,a ceasta a declarat că vrea să facă educaţie sexuală, pentru că în şcoli nu face nimeni.

Bia Khalifa, despre viața din Italia și parcursul în România

Felul său de a fi descrie o anumită pătură socială de adolscenți și adulți în devenire familirizați cu digitalizarea și tehnologia, dar care refuză să se ancoreze în realitatea de bază. Drept exemplu, toată lumea a fost uimită de Bia Khalifa că nu știe personalități din România și nu este interesată să descopere ce au făcut notabil, ea considerând că sunt inutile astfel de informații dacă nu îi schimbă viața în vreun fel.

Citește și: Bia Khalifa, concurenta iUmor, dezvăluiri inedite despre viața ei. Prin ce dramă a trecut blondina

În platoul lui Dan Capatos, tânara de 20 de ani își dă masca jos și povestește la Antena Stars experiențe pe care le-a trăit atât în Italia, cât și la întoarcerea în România.

"În primul rând eu nu mă uit la televizor. Stau doar pe Netflix sau doar pe telefon sau chestii de genul. Mă uit la seriale foarte mult, dar la televizor să urmăresc ce se întâmplă, nici știrile, nu! Nu și oricum nu mă interesează. Eu știu cine a făcut nu știu ce machiaje, mă știu pe mine, oau!", spune Bia Khalifa, pentru sursa citată.

Pe lângă justificarea de mai devreme, ea se mai agață de un liant și anume anii petrecuți în străinătate care și-au pus amprenta puternic pe cunoștințele generale despre țara sa natală: "E ca și când eu vă întreb acum despre o prezentatoare din Italia. Nici nu treuie să știți. Adică e ceva inutil pentru voi", mai adaugă aceasta.

Citește și: Bia Khalifa, ipostaze fierbinți pe rețelele sociale. Cum se fotografiază concurenta de la "iUmor"

I s-a atras atenția blondei că deși se leagă de plecarea în Italia destul de mult în aparițiile sale, aceasta stăpânește foate bine limba română și nu o combină cu italiana, așa cum deseori s-a mai întâlnit. În aceste sens Bia Khalifa a argumentat că își alocă timp pentru a citi și pentru a se cultiva, ceea ce o ajută foarte mult să-și mențină nivelul de vorbire.

Bia Khalifa a studiat arte în România

Blonda a stat plecată în Italia până în clasa a opta, acolo unde a și studiat, iar apoi a plecat în Spania, alături de mama sa, pentru a face clasa a noua: "Am făcut clasa doar pentru limbă, pentru a învăța limba și apoi am venit în România să fac școala în România și m-am certat cu profa de chimie. În Italia nu există așa ceva. Doamne și ne-am certat, vorbea sărăceză, jur!", mai spune Bia Khalifa la Antena Stars.

Citește și
colaj de imagini cu elena andreianu si crbl, langa oase si crbl la asia express
Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților
Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților
fotografie cu eclipsa de soare vazuta de aproape
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
colaj de imagini cu ioana tiriac imbracata in alb si negru
Cum arăta Ioana Țiriac înainte de schimbările făcute în ultima vreme. Fiica lui Ion Țiriac este foarte diferită
Cum arăta Ioana Țiriac înainte de schimbările făcute în ultima vreme. Fiica lui Ion Țiriac este foarte diferită
Mai multe articole

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Bianca, Bia Khalifa, și momentul ei inedit de la iUmor. "Pari așa sărac că îți iei mâncare second hand"

De asemena, blonda a dat de înțeles că viața din Italia a fost mult mai ușoară la nivelul învățământului și nu era așa mare presiune ca în România.

Blonda povestește că de mică a fost condusă de pasiunea desenului și a decis să se înscrie în România la arte, acolo unde a cunoscut mai mulți artiști, printre care și tatuatori. Atunci a fost momentul când aceasta și-a făcut primele tatuaje: "Mi-am făcut trei odată. M-a mințit că nu mă doare și m-a durut".

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... J.Lo, cu formele la vedere, într-un costum de baie alb. În ce ipostaze incendiare s-a fotografiat diva...
Ultimele știri