Antena Căutare

iUmor, 21 februarie 2021. Bianca, Bia Khalifa, și momentul ei inedit de la iUmor. "Pari așa sărac că îți iei mâncare second hand"

În cea de-a doua ediție a sezonului 10 "iUmor" a urcat pe scenă în cea mai provocatoare ținută de până acum. Aceasta a apelat la o lenjerie intimă făcută din măști de protecție, însă numărul său l-a șocat pe Mihai Bendeac.

Bia Kalifa într-un halat de satin, roz și într-o lenjerie intimă din măști de protecție Galerie
Bia Khalifa și-a făcut apariția pe scena iUmor sezonul 10 într-o ținută sumară

Bia Khalifa și-a făcut apariția pe scena iUmor sezonul 10 într-o ținută sumară, care a atras imediat atenția publicului, juraților, cât și a celor doi prezentatori TV.

Concurenta a venit foarte încrezătoare în propriile forțe, însă numărul său nu a reușit să îi impresioneze pe cei trei jurați. Aceasta a mărturisit că are 20 de ani, a reușit să termine cele opt clase și a fost prima fată din România care și-a făcu cont pe unul dintre cele mai cunoscute platforme de conținut pentru adulți.

"S-a nenorocit lumea, băi băiatule.", a fost reacția Deliei atunci când i-a văzut momentul concurentei.

Citește și: iUmor, 14 februarie 2021. Dulcica revine la iUmor cu cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Mihai Bendeac

Întrebată de către Mihai Bendeac care sunt pasiunile ei. Bia Khalifa a răspuns că muzica se numără printre ele. Și-a dat seamă că îi place să cânte doar atunci când a încercat acest lucru, iar acum are la activ trei piese lansate.

"Pari așa sărac că îți iei mâncare second hand, sau, și mai rău, ești dator la profa de sărăceză", a fost una dintre glumele sale.

Bia Kalifa, momentul care l-a șocat pe Mihai Bendeac

Concurenta a fost întrebată de către Delia și ce gen de bărbați îi plac, iar aceasta a răspuns foarte direct că îi plac cei care au baby face, sunt inteligenți și o ascultă.

"Sunt un mentor, un fel de sensei foarte bun al iubirii, deci ar trebui să asculte. După ce nu mă ascultă, parcă se strică treburile, nu sunt făcută să îmi spună mie cineva ce și cum. Da, bine, colaborăm, dar bine.", a zis ea.

Când a venit vorba despre unde se vede peste cinci ani, răspunsul ei a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Aceasta a mărturisit că îi place foarte mult să călătorească și că sigur se vede într-o țară pe care nu a vizitat-o până acum, iar iubitul ei ar trebui să fie fanul ei numărul unu și să o susțină în cariera muzicală.

Citește și: iUmor, 14 februarie 2021. Manuel Miru, francezul cu "nume de columbian și față de evreu", impresionează cu numărul său plin de haz

"Trăim o perioadă tare dubioasă, nu știu dacă realizăm. Fata asta nu este singura din lumea asta care este așa.", a spus Delia.

"Bianca, dacă vrei să mă asculță, am aproape 38 de ani. Am văzut destul de multe lucruri, tot universul se învârte în jurul faptului că ești sexy. Bianca, accepți că poți pentru unele persoane să nu fii deloc sexy?", a întrebat-o Mihai Bendeac, iar răspunsul ei a fost categoric "NU".

"Am rămas șocat", a zis actorul la final.

Bia Khalifa a primit 2XNU și un DA din partea Deliei.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

iUmor, 21 februarie 2021. Ionela Irimescu, numărul de stand-up care a generat o improvizație savuroasă și o discuție pe ... iUmor, 21 februarie 2021. Roast istoric la iUmor 10. Gabi Costin deghizat în Kim Jong Un atrage toată atenția publicului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x