Vica Blochina, imagini rare cu băiețelul ei. Cât de mult a crescut și cu cine seamănă

Vica Blochina a publicat pe contul de Instagram câteva imagini cu fiul său, Edan, care au înduioșat rapid inima internauților.

Vica Blochina a publicat pe contul de Instagram câteva imagini cu fiul său, Edan, care au înduioșat rapid inima internauților

Instagram

Vica Blochina este o prezență foarte discertă atunci când vine vorba despre viața personală și familia sa. Aceasta și Victor Pițurcă au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de 15 ani, iar din rodul iubirii lor s-a născut un băiat minunat, Edan.

Deși nu publică foarte des imagini cu copilul său, fosta balerină și-a surprins cei 225 de mii de urmăritori de pe Instagram cu cele mai adorabile poze din vacanță, alături de fiul său.

Cum arată fiul Vicăi Blochina acum

Vica Blochina a decis să plece într-o vacanță meritată în Egipt, unde a petrecut din plin alături de Oana Roman, fiica sa, dar și de fiul său. Focoasa blondină și-a încântat prietenii virtuali cu câteva imagini în care apăre și băiatul ei Eden.

Se pare că fosta balerină are o relație foarte puternică cu fiul său, chiar dacă nu vorbește prea mult despre acest subietct. De asemenea, pozele cu el au atras imediat atenția internauților și a înduioșat inima fanilor săi.

Citește și: Vica Blochina, prima imagine după accidentul rutier în care a fost implicată. Cum se simte fosta balerină: „Am leșinat la volan”

Un lucru este evident, Eden a moștenit din frumusețea părinților săi și semănă cu mama sa mai mult, însă ochii i-a dobândit de la Victor Pițurcă.

Vica Blochina s-a distrat de minune alături de micuțul său și a imortalizat toate momentele frumoase petrecute cu el pentru a le ține minte. Mai mult decât atât, fosta balerină nu a ezitat să se fotografieze și cu Oana Roman, prietena sa cea mai bună.

Printre activitățile de care au avut parte s-a numărat și o plimbare cu cămila prin Egip, dar și cu ATV-ul. Vica Blochina și fiul său s-au bucurat de cele mai frumoase clipe împreună în vacanța aceasta.

Citește și: Vica Blochina, surprinsă aproape goală în pat. Cum arată într-o lenjerie intimă provocatoare

Deși fosta balerină și Victor Pițurcă nu au rămas în relații tocmai bune, Eden se înțelege foarte bine cu tatăl său și îl vizitează destul de des. Un lucru pe care nu îl știu oamenii din mediul online este faptul că băiatul are o relație strânsă și cu fratele său vitreg, Alex Pițurcă.

Cum arată mama Vicăi Blochina

Foarte mulți o cunosc pe Vica Blochina, însă puțini au văzut-o până acum pe mama vedetei. Focoasa blondină se mândrește cu o mama superbă, de la care a moștenit cele mai frumoase trăsături.

Vedeta este foarte activă pe contul de Instagram și își încântă urmăritorii cu cele mai incendiare fotografii, însă de data aceasta a ales să le prezinte una dintre cele mai importante persoane din viața sa. Poza a atras rapid toată atenția prietenilor virtuali și a generat o mulțime de reacții pozitive.

Rusoaica Vica Blochina a intrat în atenția presei din România ca urmare a relației pe care a avut-o cu Victor Pițurcă. Cei doi s-au despărțit, iar Vica a mers în instanță pentru recunoașterea paternității fiului ei de către Pițurcă. După o perioadă tensionată lucrurile s-au calmat în urmă cu câțiva ani, iar Pițurcă a început să se implice activ în viața copilului pe care îl are cu fosta balerină.

Ultimele știri