Victor Slav are o fetiță superbă. Cum arată acum și cât de mare a crescut Sofia

Victor Slav se mândrește cu cea mai importantă fată din viața lui, fiica lui, Sofia.

Chiar dacă au trecut mulți ani de când nu mai sunt împreună, Victor Slav și Bianca Drăgușanu se mândresc cu o fiică superbă.

Instagram

Chiar dacă au trecut mulți ani de când nu mai sunt împreună, Victor Slav și Bianca Drăgușanu se mândresc cu o fiică superbă. Din iubirea lor s-a născut Sofia, o fetiță ce îi seamănă leit prezentatorului TV.

Cei doi au format un cuplu din 2012, s-au căsătorit în 2013, dar, din nefericire, neînțelegerile dintre ei i-au determinat să divorțeze în 2014. Cu toate acestea, iubirea puternică dintre ei i-a convins pe Victor și Bianca să își mai continue relație, iar din iubirea lor s-a născut Natalia Sofia, o fetiță de o frumusețe rară.

În toamna anului 2018, Victor Slav și Bianca Drăgușanu puneau capăt pentru totdeauna unei relații de iubire, păstrând totuși o relație apropiată pentru ca micuța Sofia să nu simtă lipsa unuia dintre părinți: „Am ajuns într-un punct în care drumurile noastre se despart. Nu ştim ce ne rezervă viitorul, dar ştim că vom rămâne prieteni, avem un copil minunat de crescut împreună. Suntem doi oameni maturi, care îşi asumă decizia luată de comun acord, cu sentimentul că este cea mai bună în acest moment al existenţei noastre.

Citește și: Cum se numește și cu ce se ocupă noua iubită a lui Victor Slav

Vă suntem recunoscători că aţi fost mereu alături de noi şi, de asemenea, va rugăm cu tot sufletul să ne respectaţi alegerea. Ne dorim şi sperăm ca orice speculaţie să se oprească aici. Vă mulţumim şi vă asigurăm de toată aprecierea şi afecţiunea noastră!“, au declarat la acea vreme cei doi pentru wowbizz.

Cum arată și cât a crescut Sofia Slav, fiica lui Victor Slav și a Biancăi Drăgușanu

Natalia Sofia, în vârstă de 4 ani, petrece mult timp cu părinții ei și nu simte lipsa niciunuia, pentru că cei doi au custodie comună. Când nu stă cu mama sau tatăl ei, Sofia este îngrijită de bunica maternă, la Deva.

În urmă cu puțin timp, Victor Slav a postat pe contul său de Instagram cu 478.000 de urmăritori o fotografie adorabilă cu Sofia.

Cum arată iubita lui Victor Slav

Victor Slav este o prezență discretă în showbizul românesc. Prezentatorul TV preferă să-și țină privată viața personală și să nu se afișeze în mediul online cu frumoasa lui iubită.

Citește și: Victor Slav, imagine de colecție cu mama sa. Cum arăta cea mai importantă persoană din viața sa în tinerețe

Singura fotografie pe care Victor Slav a postat-o cu actuala sa iubită a fost realizată în prima zi a anului 2021. Frumoasa blondină a stârnit controverse, iar fanii lui Victor Slav erau curioși să afle mai multe despre iubita lui. Cu toate acestea, Selina pare că este nu este foarte active în mediul online. Selina S, așa cum este username-ul ei pe Instagram, urcă rar imagini pe internet, dar frumusețea ei debordantă a atras atenția tuturor.

Ultimele știri