Căutare Live

VIDEO! Anca Turcasiu a pozat ca la 20 de ani!

La cei 40 de ani ai sai, Anca Turcasiu s-a incumetat la o sedinta foto tipica varstei de 20 de ani.

Anca Turcasiu arata bine si se simte bine. Artista a acceptat provocarea unei sedinte foto indraznete dupa ce un regim alimentar special si un antrenament fizic au scapat-o de 6 kilograme.

Vesela si plina de viata, Anca Turcasiu a venit la Acces Direct pentru a vorbi despre felul in care se mentine. Ea a povestit cum cu numai cateva luni inainte de a implini 40 de ani a simtit nevoia unei schimbari fizice, drept pentru care a consultat un nutritionist si s-a apucat si de antrenamente fizice.

Iar rezultatele au fost atat de spectaculoase, incat au meritat o sedinta foto incendiara. Anca Turcasiu a pozat in costum de baie, expunand un trup superb peste care timpul pare sa nu fi trecut cu anii, ci cu orele.

Insa la frumusetea fizica a Ancai Turcasiu contribuie si o stare interioara pozitiva, artista enumerandu-i pe sotul sau si pe baiatul lor printre cei care o ajuta sa guste viata la maxim.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... VIDEO! Cristina Spatar, pradata la Acces Direct...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri