Căutare Live

VIDEO! Simona Gherghe, invitata la cafea de Radu Mazare!

Prezent in cadrul Acces Direct, Radu Mazare i-a facut o invitatie Simonei Gherghe.

Radu Mazare a petrecut in Papua Noua Guinee o vacanta de vis, cu femei exotice, dar si iubita oficiala. El a venit la Acces Direct cu cateva fotografii si multa voie buna, acceptand sa raspunda si la intrebari de ordin personal.

Radu Mazare a explicat ca nu s-a casatorit pana in prezent de teama cicalelilor nevestei, preferand in schimb o legatura sentimentala cu o femeie frumoasa si educata chiar de el, in spiritul relatiilor moderne.

Atat de moderne, incat Radu Mazare a invitat-o pe Simona Gherghe la o cafea, chiar in timpul emisiunii, insistand sa o cunoasca si in afara jobului de pe sticla.

"Eu sunt vesnic indragostit", a marturisit Radu Mazare in timpul unui test fulger cu Simona Gherghe. "Frumusetea este primul lucru pe care il remarc la o femeie. Dar nu singurul. Prima data m-am indragostit in clasa a saptea si ultima data, cu doua saptamani in urma. Iubesc femeile, asta sunt eu!", a incheiat Radu Mazare.

De dragul Simonei Gherghe, pe finalul editiei de joi Acces Direct, Radu Mazare a acceptat sa devina pret de cateva minute calusar si sa faca chiar cativa pasi de dans traditional romanesc.

VIDEO! Catalin Botezatu si-a expus salteaua la Acces Direct!... Oana Lis s-a pus pe ingrasat!...
Ultimele știri