Video-ul la care Gabriela Prisăcariu a reacționat neașteptat. “Și în câte săptămâni sunt eu?”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni în curând părinții unui băiețel minunat. La sfârșitul primului trimestru de sarcină, Gabriela s-a decis să îi adreseze lui Dani o întrebare extrem de importantă.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni în curând părinții unui băiețel minunat.

instagram

Chiar dacă întrebarea frumosului model nu e legată de căsătorie, Gabriela, logodnica lui Dani Oțil, avea pretenția ca viitorul tătic să știe mai multe despre sarcina ei.

În acest video amuzant apare Dani care e întrebat de Gabriela când mai are cursă.

Videoul amuzant postat de Dani Oțil

Matinalul de la Neatza îi spune programul său, povestind că pe 22 mai are o cursă la Mangalia, pe 23 mai va avea la Târgu Mureș, pe 27, 28, 29 mai are alte competiții în Durău. Apoi pe 21 iunie va participa la un alt Super Rally la Târgu Mureș.

După ce a ascultat toată lista de competiții la care va participa, Gabriela l-a întrebat senină: “Și în câte săptămâni sunt eu?”.

Dani a rămas puțin pe gânduri, după care a spus că el nu se pricepe la calcule și la calendar, argumentând că nu ține minte lucruri. Dani s-a grăbit să o ia pe Gălușcă, pe pisicuța lor și să plece din camera înainte să se enerverze Gabriela.

Citește și: Dani Oțil si Gabriela Prisăcariu, imagine fierbinte din vacanță. Cum s-a fotografiat viitoarea mămică, în brațele logodnicului ei

Videoul amuzant a atras atenția fanilor care nu au putut să nu comenteze la așa un videoclip hilar. Mulți dintre urmăritorii lui Dani Oțil s-au amuzat copios și au lăsat cele mai drăguțe comentarii.

“Ai sa mai reduci din ieșiri după ce apare bebe,mult succes și răbdare”

“F tare 😂”

“absolut delicioși 🤣😂😂”

“😂😂😂😂😂Te ai scos, nu știi matematică”

“Chiar vedeam ieri imagini de la o cursă prin niște râpe și noroaie și mă gândeam dacă ești și tu pe acolo și dacă te vei mai potoli, mai ales cu motocicleta, știind că e un bebe pe drum... 🤔”

Dani și Gabriela, planuri de căsătorie?

În scurt timp, frumosul cuplu se va bucura de ipostaza de a deveni părinți, de vreme ce Gabriela Prisăcariu este însărcinată, fiind la sfârșitul primului trimestru.

Prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani" și iubita lui sunt împreună de mai bine de doi ani și au planuri foarte serioase în ceea ce privește viitorul lor.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Dani Oțil și-a cerut iubita în căsătorie într-o vacanță în Mexic. Mai mult decât atât, momentul a fost unul extrem de frumos și a emoționat-o peste măsură pe Gabriela.

Citește și: Ce a pățit Gabriela Prisăcariu la sfârșitul primului trimestru de sarcină. "Așa m-am trezit"

Se pare că odată cu venirea bebelușului pe lume, Dani Oțil și Gabriela au planuri serioase să se căsătorească, chiar înainte ca băiețelul lor să se nască. Chiar dacă pandemia le-a pus bețe în roate până acum în ceea ce privește o eventuală nuntă, acum cei doi au planuri mari pe care și le vor îndeplini cât de curând, pentru că pregătirile sunt în toi.

"M-am mai lungit de un cm. Vreau să mă însor și îmi trebuie toate documentele din urmă: certificat de naștere și altele. Nu am înțeles de ce îți trebuie analize. Uite câți bolnavi căsătoriți sunt printre noi!", a transmis Dani Oțil, relatează Viva.ro.

Ultimele știri