Vila pe care Rihanna a plătit 13,8 milioane de dolari. Cum arată locuința spectaculoasă

Rihanna este una dintre cele mai bogate femei din lume și pare să nu-și refuze niciun capriciu. Recent, artista și-a cumpărat o nouă vilă, ce valoarează aproximativ 14 milioane de dolari.

Conacul Rihannei are un design sofisticat, care îmbină elementele contemporane cu cele tradiționale

Profimediaimages.ro

Casa uriașă, care are cinci dormitoare și șapte băi, este situată într-o zonă extrem de râvnită din Beverly Hills. Vecinii Rihannei spun că pe aceeași stradă, Madonna și Sir Paul McCartney au închiriat o moșie în timpul pandemiei de COVID-19.

Antreprenorul Daniel Starr, cel de la care Rihanna a achiziționat vila, a listat casa la vânzare pentru 15 milioane de dolari. Se pare totuși că vedeta nu s-a îndurat să plătească atât pentru locuința înconjurată cu gardul înalt și porți uriașe.

Citește și: Rihanna, dezgolită în fața camerei și plină de mărgele. Cântăreața și-a acoperit bustul doar cu mâinile

Noua proprietate a starului măsoară 707 metri pătrați și include o piscină, un garaj potrivit pentru două autoturisme și o terasă generoasă.

Cum arată vila Rihannei la interior

Conacul are un design sofisticat, care îmbină elementele contemporane cu cele tradiționale. Finisajele sunt de calitate, iar podelele de lemn sunt realizate din stejar alb.

Cele cinci dormitoare și livingul sunt foarte spațioase, aerisite și luminoase, iar decorul este unul monocromatic.

Mai multe imagini din noua casa a Rihannei în GALERIA FOTO atașată.

Ce avere are Rihanna

Rihanna, al cărui nume real este Robyn Rihanna Fenty, s-a făcut cunoscută datorită calităților sale vocale. Extrem de îndrăgită, artista nu s-a mulțumit doar cu aprecierea publicului și a decis să investească toți banii obținuți în cariera muzicală.

Citește și: Rihanna, apariție de senzație în cel mai recent pictorial. Cum arată lenjeria intimă care îi acoperă foarte puțin zona intimă

Astfel, a ajuns să pună bazele companiei Fenty, care i-a adus câștiguri substanțiale. În prezent, Rihanna are o avere care depășește jumătate de milion de dolari, fiind cea mai bogată artistă.

Din 2018 până în 2019, ea și-a mărit conturile de la 210 milioane de dolari la 600 milioane. Cu toate acestea, vedeta nu pare pe deplin satisfăcută de averea sa.

Citește și: Cine e vedeta care și-a acoperit tot, mai puțin bustul. Puține femei ar avea curaj să se afișeze așa

Conform spuselor ei, acest nivel de bogăție o îndepărtează mult de copilărie: ”Când eram mică, nu-mi permiteam mai nimic, doar o pereche de Timberlands: Acestea era Diorul meu. Și a trebuit să economisesc banii un an întreg pentru a obține acele Timberlands pe care mi le-am doream, și am reușit”.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri