Foto-ghicitoare. Cine e vedeta care și-a acoperit tot, mai puțin bustul. Puține femei ar avea curaj să se afișeze așa

Rihanna a adoptat un stil vestimentar aparte pentru o ieșire în New York, iar paparazzi nu au scăpat ocazia de a surprinde acest moment.

Rihanna a adoptat un stil vestimentar aparte pentru o ieșire în New York

Profimediaimages.ro

De când s-a îndrăgostit de faimosul rapper A$AP Rocky, cei doi par inseparabili. Cu toate acestea, marți seară Rihanna a profitat de timpul ei liber și a ieșit singură. Celebra artistă a luat cina la restaurantul lui Emilio Ballato, iubitul actriței Katie Holmes.

Rihanna, în vârstă de 32 de ani, a ieșit pe străzile din New York îmbrăcată casual, într-o cămașă verde, un hanorac asortat, blugi rupți, o haină de blană maro și o pereche de pantofi albi.

Look-ul ei a devenit brusc incendiar atunci când paparazzi au observat că nasturii cămășii ei sunt descheiați aproape complet, până la buric, lăsând la vedere bustul amblu și sutienul negru.

Deși vremea de iarnă i-a făcut pe mulți să se îmbrace gros, Rihanna a reușit să întoarcă toate privirile, cu bustul dezgolit în miez de iarnă, lăsând la vedere și tatuajul de sub sâni.

Vezi mai multe imagini cu Rihanna în GALERIE FOTO.

Cine este noul iubit al Rihannei

Dragostea plutește în aer! Se pare că Rihanna și A$AP Rocky trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar relația lor pare să se consolideze odată cu trecerea timpului.

Conform Harper's Bazaar, cei doi artiști și-a petrecut Crăciunul împreună în Barbados, alături de familie artistei.

Conform publicațiilor tabloide, relația dintre cei doi artiști a început în primele luni ale anului 2020. Cuplul nu a oferit detalii în acest sens, însă jurnaliștii au scris că idila lor a început la scurt timp după ce relația Rihannei cu Hassan Jameel s-a încheiat.

"Sunt de nedespărțit în ultimele săptămâni. E o relație nouă, însă amândoi par a fi foarte implicați. Pare că se înțeleg foarte bine și au multe în comun", a povestit o sursă din anturajul celor doi îndrăgostiți pentru publicația People.

Vezi mai multe imagini cu Rihanna în GALERIE FOTO.

Același apropiat al vedetelor susține că amândoi se implică constant în comunitatea în care a crescut A$AP Rocky. Artistul a făcut numeroase acte de caritate de-a lungul timpului, în încercarea sa de a ajuta persoanele cu un nivel scăzut de trai.

Așa cum era de așteptat, vestea că Rihanna și A$AP Rocky își petrec vacanța împreună i-a pus în alertă pe paparazzi.

Aceștia s-au deplasat în Barbados și au reușit să surprindă cuplul în compania prietenilor și a familiei la bordul unei ambarcațiuni pe mare.

Artistul s-a născut în Harlem, dar are și el rădăcini în Barbados. Conform Daily Mail, tatăl lui A$AP Rocky este din Barbados.

Cum au aflat fanii că Rihanna are o relație

A$AP Rocky și Rihanna și-au făcut publică povestea de dragoste la începutul lunii decembrie, atunci când o serie de poze cu ei au apărut în mediul online. Cei doi au fost fotografiați în timpul unei plimbări pe străzile din Manhattan.

Pe artiști îi leagă o frumoasă prietenie. Aceștia au colaborat în anul 2012 la un remix al piesei "Cockiness (Love It)".

Mai mult decât atât, în anul 2013, A$AP Rocky a fost cel care a deschis concertele Rihannei în timpul turneului mondial "Diamond".

În ceea ce privește trecut amoros, ambii artiști se pot lăuda cu relații tumultoase, care au ținut prima pagină a ziarelor. În timp ce A$AP Rocky s-a iubit cu Kendall Jenner, Rihanna se poate lăuda cu o relație destul de serioasă cu multimilionarul Hasan Jameer.

Vezi mai multe imagini cu Rihanna în GALERIE FOTO

Ultimele știri