Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Viorica de la Clejani, o nouă reacție șoc! Ce va păți Margherita, după fapta comisă: „Oricine ar face ca mine”

La scurt timp după ce Margherita de la Clejani a ajuns pe prima pagină a ziarelor de scandal, ca urmare a accidentului pe care l-a produs după ce a consumat substanțe psihoactive, mama vedetei, Viorica de la Clejani, a trasmis un mesaj dur fanilor!

Viorica de la Clejani, reacție neașteptată

Margherita de la Clejani a ajuns în vizorul polițiștilor sâmbătă dimineață, după ce a făcut accident de mașină pe bulevardul Gheorghe Șincai, din Capitală.

VIORICA DE LA CLEJANI, REACȚIE DURĂ DUPĂ ACCIDENTUL MARGHERITEI

Potrivit Brigăzii Rutiere, tânăra în vârstă de 28 de ani ar fi pierdut controlul volanului și a lovit un vehicul parcat pe prima bandă. Testele au scos la iveală faptul că tânăra conducea sub influența substanțelor psihoactive

citește și: Cum o cheamă pe Margherita de la Clejani, de fapt! Numele din buletin i-a uimit pe fani

Încă de la început, părinții Margheritei de la Clejani au declarat faptul că ei nu cred că Margherita este vinovată sau că a consumat droguri. Mama vedetei a reacționat violent atunci când reporterii au venit în preajma casei lor, aceasta aruncând chiar cu pietre.

#fitimaibuni #fitioameni ♥️

A post shared by VIORICA DE LA CLEJANI (@vioricadelaclejani_) on

Ioniță, ceva mai discret decât soția lui, a dezvăluit faptul că nu are de gând să mai facă alte comentarii și că așteaptă ca oamenii legii să își facă treaba.

La scurt timp după ce Margherita de la Clejani a făcut accident, mama acesteia a postat pe Instagram un mesaj dur la adresa celor care au sărit să critice, după incident.

Recomandari