Căutare Live

Vlad Drăgulin se mândrește cu cea mai importantă femeie din viața lui. Cum arată mama actorului

Vlad Drăgulin, gazda show-ului digital iMai mult Umor, a postat pe Insta Stories o serie de povești cu părinții săi, după ce a ajuns acasă în Buzău cu ocazia sărbătorilor pascale.

Vlad Drăgulin, actorul pe care îl vedem și în show-ul digital Îs geană pi tini, alături de Speak, dar și la iMai mult Umor, s-a întors la origini, în Buzău, pentru a fi alături de părinții lui de Paște.

antena 1

Vlad Drăgulin, actorul pe care îl vedem și în show-ul digital Îs geană pi tini, alături de Speak, dar și la iMai mult Umor, s-a întors la origini, în Buzău, pentru a fi alături de părinții lui de Paște.

Pentru prima oară, acesta a postat o serie de Insta Stories cu mama și tatăl său în timp ce le arăta cel mai nou episod din show-ul Îs geană pi tini.

Părinții lui se uitau atenți la televizor în timp ce Vlad încerca să le surprindă reacțiile, mândrindu-se cu emisiunea în care apare alături de Speak.

Cine e Vlad Drăgulin și cum a devenit faimos

Născut pe 3 septembrie 1990, în Buzău, Vlad Drăgulin a devenit cunoscut în întreaga țară cu rolurile sale din producțiile ”Băieți de oraș” și ”În puii mei”.

Deși nu visa să ajungă actor, artistul a fost admis la prestigioasa Universitate Națională de Artă Teatrală și Cinematografie IL Caragiale și a colaborat și cu Teatrul Național.

În prezent, Vlad prezintă ”Îs geană pi tini”, emisiune digitală ce poate fi urmărită exclusiv pe a1.ro, alături de Speak și I mai mult Umor.

Citește și: Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 11. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

Vlad Drăgulin a povestit că în adolescență nu și-a dorit să fie actor, pentur că nu considera că este o meserie din care s-ar putea întreține, însă în cele din urmă un cumul de împrejurări l-au adus la UNATC.

Vlad Drăgulin a absolvit un liceu de teatru, iar întâlnirea cu regretatul regizor Cătălin Naum a reprezentat un imbold în ceea ce privește traseul în viață:

„La examenul de capacitate am obținut o medie bună cu care aș fi putut să ajung la al doilea liceu din Buzău. Tata nu a vrut să mă lase la o școală unde „să tocesc” patru ani și m-a îndreptat spre liceul de teatru Margareta Sterian. În clasa a 11-a a venit la noi, la Buzău, profesorul Cătălin Naum de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale. Își propusese să facă un spectacol cu elevii, iar un coleg a insistat să mergem împreună. Surpriză, din 90 de cursanți, eu am fost unul dintre cei păstrați. După doar câteva repetiții, profesorul Naum le-a spus părinților mei că trebuie neapărat să mă mut la un liceu în București. „O să devină un mare actor, aveți aur în casă” tot spunea profesorul Naum. Ai mei au dat din cap neîncrezători.

Cât timp au fost deschise teatrele în pandemie, Vlad Drăgulin a avut o serie de spectacole la teatrul din Buzău și a postat câteva fotografii de acolo.

De asemenea, actorul colaborează și cu Radio Zu unde se aude în fiecare dimineață alături de Buzdugan și Morar.

Vlad Drăgulin la iMai mult Umor

Serialul ”iMai mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 24. Hai să vezi ce videouri pline de haz ți-au mai pregătit artiștii

”iMai mult Umor” este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

Vlad Drăgulin la Îs geană pi tini

Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. Îs geană pi tini pur și simplu ”s-a întâmplat”, spune actorul.

Îs Geană pi tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Paige Bauer, o fostă veterană a Forțelor Aeriene, și-a dat demisia pentru un job pe care puține femei ar avea curajul să... Antonia a încins imaginația fanilor într-o rochie extrem de scurtă. Cum s-a fotografiat vedeta: „Tu nu ai nevoie de filt...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x