Căutare Live

Vlad Gherman a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Oana Moșneagu. Dezvăluirile neașteptate din noul său vlog

În noul său vlog, Vlad Gherman le răspunde fanilor săi la întrebări, abordând temele de interes pentru aceștia, de vreme ce mulți urmăritori aveau curiozități legate de viața sa amoroasă de după despărțirea de Cristina Ciobănașu.

În noul său vlog, Vlad Gherman le răspunde fanilor săi la întrebări, abordând temele de interes pentru aceștia, de vreme ce mulți urmăritori aveau curiozități legate de viața sa amoroasă de după despărțirea de Cristina Ciobănașu.

Instagram

Vlad Gherman a ales să nu mai amâne momentul în care ar trebui să le spune adevărul fanilor despre cum se simte acum, la 9 luni de la despărțirea de Cristina Ciobănașu. De asemenea, el a vorbit și depsre relațiile pe care le ale cu colegele sale din serialul Adela pe platourile de filmare.

Tânărul actor a început vlog-ul vorbind despre rutina sa de zi cu zi, exercițiile pe care le face, ce mănâncă, cum a reușit să abordeze un stil de viață mai sănătos și să facă puțin sport chiar și dimineața, înainte de a merge la filmări.

În drum spre platoul de filmare, Vlad a răspuns și la întrebarea unui fan care era curios cum i s-a schimbat viața actorului după despărțirea de Cristina Ciobănașu.

Citește și: Vlad Gherman a răspuns deschis întrebărilor fanilor despre o potențială relație. “O să vă răspund super serios la întrebarea asta"

“A fost cel mi greu lucru prin care am trecut. Clar despărțirea asta și-a lăsat amprenta asupra mea, dar ce pot să vă spun acum, la câteva luni bune de la despățire e că da, sunt bine. Viața fără Criss e una cât de poate de normal, de firească. (…) Am reușit să fac lucruri pentru mine, n ascot a doua piesă. Abia aștept să vedeți și voi. Fac lucruri pentru mine, nu stau nicio secundă”, povestește Vlad.

Răspunsul lui Criss și al lui Vlad legat de formarea unui cuplu într-un film

Când a ajuns pe platourile de filmare, Vlad a ținut neapărat să răspundă la o întrebare importantă legată de Criss, chiar de față cu ea. Așa că Vlad s-a așezat lângă Criss și a întrebat-o dacă ar juca vreodată rolul de iubită a lui Vlad într-un film.

“Crissy, fanii au o întrebare pentru mine și vreau să fii de față. Dacă în viitorul apropiat aș accepta să joc din nou cu tine, să formăm un cuplu în scop profesional”, i-a zis Vlad Cristinei.

“N-am avea nicio problemă, din punctul meu de vedere. Tu ai avea vreo problemă să joci cu mine?”, a întrebat-o Vlad pe Criss.

“Nu aș avea nicio problemă (…) pentru că e vorba de meserie”, i-a răspuns Cristina Ciobănașu.

“E meseria noastră, ne-o respectăm și atunci indiferent dacă am avea de jucat o poveste de dragoste într-un alt proiect am face-o cum probabil o facem și dacă avem de jucat cu altcineva”, a spus Vlad.

Ce spune Vlad Gherman despre relația cu Oana Moșneagu

O altă întrebare a fost legată de Oana Moșneagu, care dormea în una dintre camera, pe platoul de filmare.

Citește și: Vlad Gherman, mărturisiri emoționante pe internet. Actorul și-a stăpânit cu greu emoțiile. Despre ce a vorbit

“M-ați întrebat dacă eu și cu Oana suntem împreună, iar acesta este momentul în care o să aflați”, spune Vlad.

“Oana, dormi? (…) M-au întrebat fanii dacă noi doi suntem împreună”, i-a zis Vlad Oanei.

“Mă, Gherman, lasă-mă să dorm, te rog eu!”, i-a zis Oana de sub așternuturi.

Actrița nu a dorit să ofere un răspuns clar, lăsându-I pe fani astfel să interpreteze ce vor ei.

Laura Cosoi, ipostaza rară în care fanii aproape că nu au recunoscut-o. Ce fotografie a postat din intimitatea casei... Cât de transformat e Tzancă Uraganu după bătaie. Unde a fost surprins acesta și ce făcea...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x